Egyedi pirográf fej készíttetés, vagy hogy/hol lehetne csináltatni valami vas (? ) fejet amivel felhevítve fába égethetek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 21:24
1/7 bamboochatheone válasza:
Esztergályos, marós talán bevállalja.(persze kérdés hogy megér neked 3-4-5000 Ft-ot egy fej) De ha nem annyira túl bonyolult akkor te is ki tudod reszelni magadnak. Milyen forma lenne?
2/7 Fantom83 válasza:
Édesanyámnak egy hete vettem a Lidiben,több fejjel,valami 2222Ft-ra jött ki...
3/7 A kérdező kommentje:
Az enyémhez van kb. 15 fej, de én úgy gondoltam, hogy egy kb. 5x5 centis mintát szeretnék valahogy csináltatni, mondjuk egy ilyet.
Egy ilyen pirográf fejet vagy valami hasonlót, amivel nyomdaszerűen bele tudom ezt égetni a fába. Belerajzolni egyesével marha sok munka vagy 100 faérmébe..
2018. jan. 13. 23:01
4/7 anonim válasza:
Ez egy picit sok és bonyolult 5x5 mérethez.
Ha van érzéked valamilyen puhább tömbbe te is bele tudod "nyihatolni".
5/7 A kérdező kommentje:
Lehet éppenséggel 10 centis is, de amúgy is másik minta lesz, csak példának mutattam, hogy ilyesmi jelleg.. én is bele tudom rajzolni pirográffal a fába, de sok idő és kb. 100 vagy több darabot kéne csinálnom. Ráadásul egyformára. Ehhez kéne valami nyomdaszerű égető fej.
2018. jan. 14. 11:43
6/7 Fantom83 válasza:
Ha ennyire bonyolult minták kellenek,és szériázni akarsz,akkor szerintem neked egy CNC-pirográf kellene...
7/7 anonim válasza:
Vagy billog. Szerintem a kérdező is erre gondolt egyedi pirográf fej alatt. Viszont ennek óriási hátránya, hogy nehéz egyenletesen rányomni a fára, hogy mindenhol ugyanúgy égjen ki + ezt előtte hevíteni kell. Túlhevítéstől meg deformálódhat.
Billog ügyben keress egy kovácsot vagy egy jó megbízható fémmunkában jártas embert, hegesztőt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!