Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Van olyan égetőpáka (pirográfk...

Van olyan égetőpáka (pirográfkodáshoz) aminek állítható a hőfoka?

Figyelt kérdés
A tónusozásokat szerintem megkönnyíteni. Másrészt miben különbözik egy sima forrasztópákától azon kívül hogy adnak hozzá cserélhető fejeket? Mert egy forrasztó páka kb. ezer forint, egy égető páka amihez fejek is vannak az meg átlagban 7-8 ezer forint.

2012. okt. 17. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Esetleg nézd meg itt:

[link]

Sok sikert!

2012. okt. 17. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a forrasztópáka ami 1000 forint, azért olyan is. Egy normálisabb páka 5-6 ezernél kezdődik (és az még mindig gagyi!). Ez állítható hőfokszabályzós (fahrenheit).

Egyébként lehet kapni néha a LIDL-ben forrasztópáka állomást. Nagyon strapabíró, és szintén állítható hőfokszabályzós. Ha jól emlékszem, abba sima becsavarós hegyek kellenek, tehát elvileg jó bele a pirográf hegy.

A mostani pirográfod is átalakíthatod, csak egy sima dimmer kell hozzá. Ha értesz hozzá Te, vagy van ismerősőd aki megcsinálja, max 1000 ft-ból megvan. Ha nem, akkor 3-4000 ft a dimmelhető dugalj.

Én csináltam a forrasztópákámhoz egy spéci hegyet vörösrézből, amibe bele tudom fogadni a pirográf hegyeket, így nem kellett külön masina. Nagyon szépen tudom vele feliratozni a fa előlapokat :)

2012. okt. 17. 11:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Várok még további választ, véleményt, tapasztalatokat is ezzel kapcsolatban.
2012. okt. 17. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Dremel forrasztópáka.Keress rá google-ban.Nekem olyanom van.Tökéletes számomra.Több fejjel és gázos, nem elektromos.Állítható a hőfoka.Én azzal égetek fát.Merem ajánlani, de az is 10.000.- körül van.
2012. okt. 17. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!