Állítható háttámlájú ágyat hol lehet kapni és mennyiért? Használtatok már ilyet? Bevált?
A JYSK-ben láttam ilyet (elektromosan, távirányítóval állítható) szimpla és dupla kivitelben is. Nem olcsó, a szimpla kb. 80 ezer Ft.
Talán erős luxus, hacsak nem betegnek lesz...
Olyanra gondolsz, aminek az ágyrácsát lehet emelni?
Német használt bútorosnál láttam olyat, aminek a fejrészét és a lábrészét is lehetett emelni. Amikor láttam, akkor komplett hálógarnitúrában volt: L alakú szekrény, a hosszabb részében a dupla ágy, mindkét ágyban külön-külön állítható fej- és lábrész (mármint a fej- és lábrész egymástól függetlenül állítható, és a két ágyrács is egymástól függetlenül állítható) Ha jól emlékszem, rúgós matracokkal. Cakumpakk volt 160ezer.
Ha most rendezném be a lakásom, megvettem volna. Ha valaki sokáig fekvőbeteg, vagy eü. okokból a lábának magasabban kell lennie fekvéskor a szívénél, akkor ez hatalmas segítség. Nállunk sajna mindkettő előfordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!