Otthoni barkácsoláshoz jó ez a hegesztő?
2019. márc. 19. 23:42
2/7 anonim válasza:
Arra bőven jó amire neked kell. Szép varratot csak akkor fogsz tudni csinálni ha már lesz elég gyakorlatod a dologban. Erre majd idővel ráérzel. Ha most akarod megtanulni a hegesztést akkor ne számíts gyönyörű munkákra, mert akik hegesztőnek tanultak azok komolyabb gépekkel sem tudtak elsőre szép varratot csinálni, ahhoz idő kell hogy beletanulj.
3/7 anonim válasza:
Teljesen jó. Egy ismerősöm napi szintű munkára használja.
4/7 Majatom válasza:
Én is nemrég vettem hasonlót, csak nem ezt a márkát, mert nézegettem webshopokban, ahol lehet véleményeket írni, és láttam pár negatív véleményt erre a Stromo márkára, hogy pár hét után megadta magát, és annyiért javították volna, amennyibe került. Én is jófogásos hirdetőtől vettem, csak más márkájút, valami magoljev, vagy ilyesmi, ciril betűkkel van írva a márka. Még nem sokszor használtam, kb 5-6 alkalom, elég szép munkát csinál a régi trafós váltóáramú hegesztőmhöz képest.
5/7 Majatom válasza:
6/7 Majatom válasza:
Ilyen az enyém:
Ja még annyit, hogy úgy használom, hogy nem kapcsolom ki közvetlenül a varratképzés után, hanem legalább 10-15 másodpercig hagyom, hogy hűtse magát a vetillátorjával. Alapból van benn olyan funkció, hogy a lekapcsolás után kb 2 másodperccel áll le a ventillátor, de én még erre is ráhagyok.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi minden help.
2019. márc. 20. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!