Az Aldis Workzone márkájú csavarhúzókról/bitkészletek jó minőségűek? Otthoni barkácsoláshoz megteszik?
Hogy lenne jó minőség? Ezek olcsó tömegcikkek, lakossági felhasználásra készültek. Én is kipróbáltam pár ilyen szerszámot...a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon hullámzik a minősége, tehát nem megbízható.
Válaszolónak írom: Bárminek lehet TÜV minősítése, ez nem garancia a tartósságra/használhatóságra. Ez csak egy plecsni, hogy a termék megfelel néhány biztonsági feltételnek és ez visszakövethető a gyártóig...
Munkahelyemen érvényes TÜV minősítéssel rendelkező teherfelvonók vannak, hetente romlanak el, ennyire van jelentősége a GS/TÜV minősítésnek...
A barkácsolás nem jelenti, hogy vackokkal kell dolgozni. Egyszer vegyél egy jó szerszámot és ha vigyázol rá évekig szogál. Csak az javasol ilyen közértes terméket, aki még nem dolgozott napi szinten ipari szerszámmal és nincs összehasonlítási alapja.
De tudom, mindjárt jön valaki és leírja, hogy ezek az élelmiszerboltok WIHA, FELO és WERA minőségű csavarhúzókat, sőt, ezeknél jobbakat árul, mert haver haverja ilyennel nyomja napi 12 órában és még soha semmi baj nem volt velük, bezzeg az ipari minőség az szar...bla...bla...bla...
"ez nem tescos meg obi gazdaságos szerszám. sokkal jobb minőségű"
Még az életben nem volt a kezedben ipari minőség, mert akkor nem írnál ilyet...
"Még az életben nem volt a kezedben ipari minőség, mert akkor nem írnál ilyet..."
Te milyen márkát ajánlasz akkor az Aldis helyett?
#8: ne legyél korlátolt.
akkus csavarozóból Makitám van. Járt már a kezemben Hilti, Dewalt, Milwaukee meg kék Bosch..
Nyilvánvalóan nem egy kategória a Lidl Aldi szerszámokkal.
De Parkside cuccok minőségre simán a zöld Bosch szint felett vannak, és fele annyiba kerülnek.
Miért vennék egy Hilti véső/fúró gépet 150 ezerért a panelba fúrogatni, ha 15-ért a Lidlis kiszolgál néhány teljes lakásfelujítást is csempeleveréssel villanyszereléssel együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!