Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Otthoni barkácsoláshoz milyen...

Otthoni barkácsoláshoz milyen márkájú oldalcsípőfogót érdemes venni, ha tartósat szeretnék?

Figyelt kérdés

2019. febr. 21. 08:34
 1/9 anonim ***** válasza:
beta
2019. febr. 21. 08:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Haupa
2019. febr. 21. 09:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezek jó drágák. :-)
2019. febr. 21. 14:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Esetleg a Neo Tools szerintetek alkalmas hosszú távú alkalmi használatra?

[link]

2019. febr. 21. 14:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan vedd meg, egy életen át szolgálni fog barkácsoláshoz.

Kb. húsz éve vettem Topex oldalcsípőt, öröm volt vele a munka a korábbi szerszámaimhoz képest (80-as évek kínálata) Sajnos pár éve elveszett.

Megint jött valami nagyobb barkácsmunka, vettem Neo fogót. Na, az is igen jó lett, közben előkerült a Topex egy bokor alól. Azt hittem, felfalta a rozsda, de nem hatolt bele az anyagba, lecsiszoltam, most is tökéletes.

Barkácsoláshoz bőven elég a középkategóriás csípőfogó, legfeljebb ha igen-igen sokat csipkedsz vele, húsz év múlva veszel egy újat.

2019. febr. 21. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:

A NEO egy sz@r! Imbusz készletet vettem tőlük és görbék, méretpontatlanok voltak a kulcsok, az első használat után ment a kukába. Még a leggagyibb imbuszkulcs készlet is legalább méretpontos volt, ha nem is tartós, de a NEO ezt sem tudta.

Vegyél Cetaformot vagy Knipexet azok nem méreg drágák, cserébe valódi ipari minőség.

Beta-t nem javaslom.

2019. febr. 23. 07:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi a bajod a beta-val?
2019. febr. 23. 07:34
 8/9 anonim ***** válasza:

A Beta nem rossz minőség, de árban leveri a Knipex és legalább olyan minőségi szintet hoz. Legalább is fogók terén.

A Beta szerintem túl van értékelve, főleg Magyarországon.

2019. febr. 25. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Értem. Köszi!
2019. febr. 25. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!