Otthoni barkácsoláshoz milyen márkájú oldalcsípőfogót érdemes venni, ha tartósat szeretnék?
Esetleg a Neo Tools szerintetek alkalmas hosszú távú alkalmi használatra?
Nyugodtan vedd meg, egy életen át szolgálni fog barkácsoláshoz.
Kb. húsz éve vettem Topex oldalcsípőt, öröm volt vele a munka a korábbi szerszámaimhoz képest (80-as évek kínálata) Sajnos pár éve elveszett.
Megint jött valami nagyobb barkácsmunka, vettem Neo fogót. Na, az is igen jó lett, közben előkerült a Topex egy bokor alól. Azt hittem, felfalta a rozsda, de nem hatolt bele az anyagba, lecsiszoltam, most is tökéletes.
Barkácsoláshoz bőven elég a középkategóriás csípőfogó, legfeljebb ha igen-igen sokat csipkedsz vele, húsz év múlva veszel egy újat.
A NEO egy sz@r! Imbusz készletet vettem tőlük és görbék, méretpontatlanok voltak a kulcsok, az első használat után ment a kukába. Még a leggagyibb imbuszkulcs készlet is legalább méretpontos volt, ha nem is tartós, de a NEO ezt sem tudta.
Vegyél Cetaformot vagy Knipexet azok nem méreg drágák, cserébe valódi ipari minőség.
Beta-t nem javaslom.
A Beta nem rossz minőség, de árban leveri a Knipex és legalább olyan minőségi szintet hoz. Legalább is fogók terén.
A Beta szerintem túl van értékelve, főleg Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!