Üdv. Mindenkinek! Házi barkácsoláshoz akarok flexet vásárolni. Milyen márkát, tipust ajánlotok?
mennyi pénzed van rá?
én minimum makitát vennék.
10 évig biztos kiszolgál.
3 év garanciával,otthonra én is Makitát vennék.
Nagy flexből ajánlom a Parkside-ot,a Lidiből,nekem bevált.
Ha komoly munkára kell, akkor FLEX vagy Makita. Mindkét márkával meg vagyunk elégedve, és ha esetleg gond van velük, ezeket meg is lehet csináltatni, mert van alkatrész-ellátottságuk. Nagyflexnek mindenképp ebből a kettőből választanék.
Házibarkácsra se vennék Boschnál gagyibbat, igénybevételtől függően: kék Bosch (nagyobb igénybevétel), zöld Bosch (kisebb igénybevétel).
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy van egy no-name (Hitachi) kisflexünk is, és azzal sincs semmi bajunk, szeretjük. De azt úgy kaptuk, és jól jártunk vele, de magamnak inkább biztosra mennék.
Strausszal én úgy jártam, hogy az évekkel korábban vett gép 6 évet kibírt. Amilyen mázlim volt, mikor kölcsönkaptam természetesen épp az én kezemben kellett neki leégnie.
Vettem a gazdájának kárpótlásul egy másik Strauszt (rákérdeztem, Ő ezt a típust kérte) a netről berendelve volt valami 5200Ft a postával. Olcsón megúsztam. Ellenben ez meg a gazdája kezében bírt másfél percet ki. Szóval csak óvatosan a márkanevekkel, mert "ami ma megteszi, az holnap hamar bevégzi..." A fogyasztói társadalom karcolata. És jönnek itt az ökolábnyomokkal ugyebár, miközben ilyen ipari pazarlást és szemétgyártást megengednek.
Felejtsétek már el a közértes flexeket!
KÉK Bosch, Hitachi(HiKoki), Makita, Metabo, Milwaukee, AEG, Flex (mint gyártó)
Amúgy az iparit is szét lehet gyilkolni, teljesen mindegy, hogy barkácsolsz vagy ipart űzöl vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!