Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Üdv. Mindenkinek! Házi barkács...

Üdv. Mindenkinek! Házi barkácsoláshoz akarok flexet vásárolni. Milyen márkát, tipust ajánlotok?

Figyelt kérdés
2018. okt. 20. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

mennyi pénzed van rá?

én minimum makitát vennék.

10 évig biztos kiszolgál.

2018. okt. 20. 19:45
 2/11 Fantom83 ***** válasza:
57%

3 év garanciával,otthonra én is Makitát vennék.

Nagy flexből ajánlom a Parkside-ot,a Lidiből,nekem bevált.

2018. okt. 21. 08:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, döntöttem a Makita mellett.
2018. okt. 22. 05:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkusat vegyél..ha engedi a költségvetésed. A vezetéknélküliség 1 qrrva jó dolog!!
2018. okt. 22. 14:48
 5/11 anonim válasza:
35%
8 éve megy egy mezei Tescos Straus... Makita, farok mérce, nem más! Ha tönkre megy, könnyen dobom ki és sétálok be egy másikért 6000et-ért.... Az más, ha nem házi barkács, hanem kenyérkeresésre kell!
2018. okt. 23. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha komoly munkára kell, akkor FLEX vagy Makita. Mindkét márkával meg vagyunk elégedve, és ha esetleg gond van velük, ezeket meg is lehet csináltatni, mert van alkatrész-ellátottságuk. Nagyflexnek mindenképp ebből a kettőből választanék.

Házibarkácsra se vennék Boschnál gagyibbat, igénybevételtől függően: kék Bosch (nagyobb igénybevétel), zöld Bosch (kisebb igénybevétel).

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy van egy no-name (Hitachi) kisflexünk is, és azzal sincs semmi bajunk, szeretjük. De azt úgy kaptuk, és jól jártunk vele, de magamnak inkább biztosra mennék.

2018. okt. 23. 20:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. okt. 24. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Strausszal én úgy jártam, hogy az évekkel korábban vett gép 6 évet kibírt. Amilyen mázlim volt, mikor kölcsönkaptam természetesen épp az én kezemben kellett neki leégnie.

Vettem a gazdájának kárpótlásul egy másik Strauszt (rákérdeztem, Ő ezt a típust kérte) a netről berendelve volt valami 5200Ft a postával. Olcsón megúsztam. Ellenben ez meg a gazdája kezében bírt másfél percet ki. Szóval csak óvatosan a márkanevekkel, mert "ami ma megteszi, az holnap hamar bevégzi..." A fogyasztói társadalom karcolata. És jönnek itt az ökolábnyomokkal ugyebár, miközben ilyen ipari pazarlást és szemétgyártást megengednek.

2018. okt. 25. 14:27
 9/11 kertész-farkas péter válasza:
makitát javasolnék,van megfelelőn alkatrészellátása és strapabíró
2018. okt. 25. 16:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Felejtsétek már el a közértes flexeket!

KÉK Bosch, Hitachi(HiKoki), Makita, Metabo, Milwaukee, AEG, Flex (mint gyártó)

Amúgy az iparit is szét lehet gyilkolni, teljesen mindegy, hogy barkácsolsz vagy ipart űzöl vele...

2018. okt. 27. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!