Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan oldjam meg és milyen...

Hogyan oldjam meg és milyen veszélyekkel jár ha ereszt az eresz es csepeg a viz az erkélyemre?

Figyelt kérdés
Az van, hogy társasházban lakunk, legfelül, felettünk már nincs erkély csak az eresz és ahol összér két ereszcsatornacső ott nem jó a tapadás és ereszt az eresz és csepeg egyfolytában a víz az erkélyünkre. Már se ruhát szárítani nem tudunk se a gyerekkel kimenni levegőzni. Ezzel mit lehet csinálni? Ereszcsere kizárt, mert nincs rá pénze a háznak. Nálunk meg csöpög az ereszből a víz és már az erkély járólapjain látom a fugáknál, hogy nagyobbodik, mélyül a rés. Ennek mi lehet a következménye? Felázik a járólap ( ami régicsempe, kb 25 éves lehet.) vagy mi történhet?Az ereszen hogyan tudom megszüntetni a csepegést? Van olyan aki egy ilyen, számára kis munkáért kijön Bp-en? (Más dologgal kapcsolatban már akartam hívni embert és volt, aki kishíján kinyomta a telefont, hogy ne zaklassam, mert neki ilyen piszlicsáré meló nem bol, hagyjam békén.)Közös képviselő a ház egyk lakója, de nem lehet vele sem semmire menni, egyedül vagyok a problémávl és pénzt nem remélhetek a szoszédságtól. Mit tegyek?
2008. nov. 10. 06:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire vagy gyakorlati ember, mennyire magasan vagytok, mennyire férsz hozzá az ereszhez. Sajnos ezt csak belülről lehet normálisan letömíteni méghozzá semleges (neutrális), nem ecetsavas szilikonnal! Itt tényleg fontos, hogy tiszta és száraz legyen a felület! Szóval nem egyszerű.

Csak le ne ess!

2008. nov. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!