Talicska kerekének tengelyét milyen olajjal szabad bekenni, hogy ne ártsak a szerkezetnek?
Figyelt kérdés
Nagyon nyikorog szegény2018. nov. 9. 16:40
1/10 anonim válasza:
Műszerolaj - bár a kérdés rossz kategóriában van.
2/10 anonim válasza:
Ne ártsak a szerkezetnek??? Milyen talicskád van neked,he'? Maybach Mercedes márkájú? :))
Sima gépzsír is megteszi..drága testvírem
3/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy,amiben az "olaj" megnevezés szerepel .
Még a babaolaj is jó,szegénykének .
4/10 anonim válasza:
Én sprézni szoktam mert az olajat elég macerás bejuttatni úgy a tengelyhez hogy ne folyjon le a földre a fele. Nekem BMW talicskám van, úgy hogy bármilyen spray jó hozzá, csavarlazító, WD40, vágó-fúró, bármi amiben kenőanyag van.
6/10 anonim válasza:
abba még a fáradtolaj is jó
de volt, hogy nem volt semmi olajam, gyertyaviaszt nyomtam bele, még az is teljesen jó
7/10 anonim válasza:
Ne higgy senkinek, csak es kizarolag a gyarto által ajanlott tipusú, gyári minőségű olajat használj. Az olajozast mindenkepp szakszervizben vegeztesd el, különben rengeteg kellemetlenseg érhet.
8/10 anonim válasza:
Egy talicskat? :D Barmivel. Ha nem parologna el nagyon gyorsan, meg a viz is megtenne.
(Ha nem hiszed, akkor kopkodd meg, ahol nyikorog.)
10/10 anonim válasza:
Addig pakold, míg elmúlik a nyikorgás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!