Mi arra a megnevezése annak a szerkezetnek ami több energiát ad le mint amennyit felvesz?
Egy elmélet szerint a sötét energia azért tudja egyre gyorsabban tágítani a teret, mert nem a mi univerzumunkból származik.
Ha a sötét energia átszivárog egy párhuzamos univerzumból, akkor talán másfajta energiát is át lehet hozni úgy, hogy kevesebb energiát kelljen felhasználni, mint amennyit ki tudunk nyerni a folyamatból.
Ha meg tudod valósítani, szeretném megismerni a mikéntjét...
Egyébként a semmiből nem lehet (a fizika mai állása szerint) energiát előállítani.
Viszont nagyon kevés anyagból sokat igen. Csak kell hozzá antianyag...
Igazság szerint ebben az esetben szerintem nem fontos arra válaszolni, ami nem is volt kérdés.
Azt ugyanis elég sokan tudják / tudjuk, hogy mik a realitások.
Ezért szorítkoztam magam is csak a latin név megadására, mert a többi már elemi dolog (szerintem).
Bár lehet, én beleírtam volna a kérdésbe azt is, hogy a fizikai részével tisztában vagyok, csak nevet felejtettem el, hogy kizárjam a további félreértéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!