Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan csináljam az áthidaló...

Hogyan csináljam az áthidaló cserét?

Figyelt kérdés

Régi házunk ablakait ki kell cserélni mert már majnem szétesnek, de ahol megbontottam a méret miatt kiderült hogy az áthidaló is rossz állapotban van.

Fagerendázatú ház, koszorú tehát nincs rajta.

Milyen főbb lépései lehetnének/vannak az áthidalócserének?

Az a lehetőség ki van zárva, hogy szakember mert arra nincsen pénzem mert az több százezres tétel volna..de ilyen munkát még sosem csináltam...de azért nem vagyok tapasztalatlan.

Fa áthidalót cserélném kerámia köppenyesre.

2010. jún. 22. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22:39 mert az ablakokat már megvette a kérdező ;)
2010. jún. 26. 22:41
 12/14 anonim ***** válasza:

"Régi házunk ablakait ki kell cserélni"

Az, hogy már megvette, csak spekuláció. Ennyi erővel "lehet", hogy az áthidalót is megvette. Meg a homokot, cementet, meszet és purhabot is... ;)

2010. jún. 27. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Áljunk meg egy szóra Az általam leirt ár nem erre a munkára lett mondva. Hogy pontosítsak 2 hete csináltam egy ilyen jellegü munkát, A megrendelő megvette az ablakot a többit (áthidaló pu hab homok.... stb) én vásroltam meg és vittem az építkezésre. Ebben a kérdésben szereplő ablaknak a megvásárlása a megrendelőn és a vállalkozon mulik.
2010. jún. 27. 18:55
 14/14 A kérdező kommentje:

Valóban nem írtam, de az ablak már meg van véve, homok van, cment mész megoldható.

Pont ez a baj, hogy nekem nem kellene egy olyan ember még pluszba aki csak vödröt ad meg kever, mert ebben több tapasztalatom van mint kellene.

Lehet sajnos tényleg ezek a piaci viszonyok az ablakcserék esetén de ez így marha drága.

Mondjuk nincs 150*150 es de van 150*180 as meg 90*150 esek, és már kezdek oda jutni hogy ha egyet kicserélek és nem megy szarul akkor kicserélem az összes áthidalót.

2 t méretnövelés miatt csere 1 mindenképpen rossz.

Köszi a segítséget mindenesetre!

2010. jún. 28. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!