Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egy dugattyús kompresszornak...

Egy dugattyús kompresszornak mennyi a terhelhetősége?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy max az idő hányad részében mehet a pihenéssel szemben?

Tehát pl 8p működés aztán 2p állás jelent 80% kiterhelést.

Na de mennyi ajánlott max ez az érték egy hagyományos pl 2 dugattyús kompresszornál?

Köszönöm.

2018. aug. 13. 18:35
 1/3 Fantom83 ***** válasza:
100%
Nálunk 2 házzal arrább van egy koca szerelő,évek óta,szinte egész nap megy nála a 24 literes egy dugós kompresszor.(nagy örömünkre,mert a fél utca hallja,h aktívkodik)
2018. aug. 13. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 25 éve van egy "hagyományos" 2hengeres Zil kompresszorom(egy 1100-s villanymotor hajtja,50 literes régi porral oltó tartályon van.).

Mivel ez eredetileg be volt kötve egy teherautó hűtővíz~körébe,így én is hűtöm. egy kb. laptop méretű hűtő van közbeiktatva.

Pár éve volt sok lakatosmelóm,volt,hogy 3~4 órán át is fújtam vele a korr.gátló alapozót.

2018. aug. 14. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy barkács kompresszor motorja esetleg túlmelegedhet, de egy ipari felhasználásra szánt kompresszor nyugodtan működhet 7/24-ben, megszakítás nélkül.
2018. aug. 14. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!