Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Melyik ütve csavarozót vásárol...

Melyik ütve csavarozót vásároljam meg? Ti melyiket vennétek?

Figyelt kérdés

Ezeket néztem:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeket találtam aminek még úgy ahogy van nevük és belefér a költségvetésembe.

Leginkább futómű csavarok,kerékcsavarok,és a ház körüli tevékenységekhez lenne használva. Kompresszorom sajnos nincs ami nagy teljesítményű, így a konnektoros megoldás jöhet csak szóba.

2018. júl. 15. 15:31
 1/4 Fantom83 ***** válasza:
Erba ütvecsavarozó 1/2" 300Nm 22.000Ft?
2018. júl. 15. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
A harmadik 500 nm,az erősebb a többinél.
2018. júl. 15. 22:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Melyik lehet a legjobb minőségű? Egyszer-egyszer használnám, de azért nem szeretnék évente venni egy ilyet...
2018. júl. 16. 00:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap megvettem az 500Nm-es Extolt, sajnos nem vált be, nem az erejével van a gond hanem valamiért a lengőkar csavar nem akar kijönni, ezt úgy értem hogy egy hüvejk-újj, újjpercnyit kijött, azaz a részmenetes csavar kijött a karosszériába heggesztett anyjából, de a szilentből valamiért nem tud kicsúszni, kéne valami húzószerszám, éppen ezen gondolkodom hogy létezhet e, vagy gyártanom kell e? a csavar tőcsavar, az anya az benne van a kaszniban...
2018. júl. 19. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!