Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen anyaggal fednétek le?

Milyen anyaggal fednétek le?

Figyelt kérdés
Egy homokozóra kellene nekem valami fedél eső és macskák ellen. Milyen merev (nem ponyva) anyaggal lehetne lefedni, amit csak simán levennénk vagy felhajtanánk róla? A takarólemez teljes mérete kb. 170*170 cm lenne. Sajnos mivel nagy, OSB lemezből nem jön ki (legalábbis egy darabból). Milyen más anyagot tudtok, ami használható kültéren, és van ilyesmi méretben, és persze az sem lenne hátrány, ha egy nő egyedül meg bírná mozdítani.
2018. jún. 2. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Fémlemez (alumínium vagy réz) a legjobb megoldás és a súlya sem extrém.

(Habár azt nem értem, hogy egy nö miért ne tudna egyedül megmozdítani valamit, ez csak a legtöbb esetben kényeskedés vagy hiszti. Én 150 cm-es, 50 kg-os nöként egy 20 kg-os valamit símán fel tudok emelni - ha van valami fogása -, a 25 kg-tól van esetleg problémáma.)

2018. jún. 2. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Alu váz + polikarbonát.
2018. jún. 2. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk poliészter hullámlemez, vagy polikarbonát lemez.
2018. jún. 2. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!