Műanyagra ragadt "ragacsot" milyen anyaggal lehet leszedni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom mit tettek rá, mert nem én voltam, de az a lényeg h egy elég kényes műanyag felületen olyan ragacs van, mintha sokáig szigszalag vagy cellux lett volna ott, és az istennek s etudom semmivel leszedni.
Benzinnel és tiszta alkohollal próbáltam már és egyik se hozza le.
A rendes higítót merjem rátenni? Nem fog bele marni a műanyagba vagy a színébe?
Egyéb ötletetek van?
2018. ápr. 14. 09:04
1/4 bamboochatheone 

válasza:

Az aceton leviszi csak előbb próbáld ki hogy nem-e marja meg a felületet. Nekem ez vált be a legjobban: [link]
2/4 anonim 

válasza:

Festékboltban vegyél háztartási lakkbenzin higítót. Az leviszi. Egy darab rongy végét mártsd bele a folyadékba, és avval dörzsöld az eltávolítandó anyagot.
Acetonnal nem kísérleteznék, az sok műanyagot is feloldani képes.
3/4 anonim 

válasza:

Ja és persze jól szellőztethető helyen, vagy szabad térben dolgozz. Használat után pedig alapos kézmosás. Gyermekek elől pedig elzárt hűvös helyen tartandó.
4/4 anonim 

válasza:

WD-40 és puha rongy. Esetleg friss narancs héj, amikor még nedves, olajos (a sárga fele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!