Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mivel burkolnátok, fednétek...

Mivel burkolnátok, fednétek be ezeket az ajtókat?

Figyelt kérdés
Házilag készített a férjem két beugró részbe(hogy kihasználjuk a heklyet) beépített szekrényt.bepolcozta, és az ajtaját egy világos lakkozott felületű szekrény lapjaiból készítette.Ami még a szüleimé volt.Akkor még jó ötlettnek tűnt, nem kellett faanyagot venni,és hasznosítottuk a régi szekrényt.De most szeretnék mást tenni rá.Én tükörfóliára, tapítára gondoltam, hogy nagyobbítsuk a helyiséget.De jöhet más ötlet is.
2017. szept. 8. 11:01
 1/2 anonim ***** válasza:
8 nm vegyes maradék laminált padlót kaptam , 3 ajtót befedtem vele , 2 mindkét oldalára kapott . Használtam dekopírfűrészt és kárpitszegeket . Kb fél nm anyag maradt .
2017. szept. 8. 11:09
 2/2 TappancsMancs ***** válasza:
Bocsi hogy ezt írom de a laminált padló látszani fog hogy padló van rajta, gagyizás lenne. Egy laminált padló lényegileg olyan mint egy sűrűbb anyagú bútorlap, kívül műanyag, csak a bútorlap egyben van mint anyag. Egy négyzetméter van már 3000 Ft-ért, ha megfelel, és le lehet cserélni ahogy van. Ha lakkozott amit bele tettetek akkor valószínűleg tiszta fa amit le lehetne csiszolni fáig és onnan újra festeni, pácolni és bármit, de az sok munka és annak is van anyagköltsége.
2017. szept. 9. 03:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!