Szerszámok jófogásról, ki ismeri őket?
Sziasztok,
jófogáson van egy (kettő, három?) cég(?) ami nagyon sok szerszámot, gépet árul, de elég furcsa módon, olyan mintha a jófogást használnák webáruháznak. Feltöltenek rengeteg hirdetést, de nem cégként, hanem kamu neveken, mint pl Szerszámgép Csaba, Varga Elek stb. A hirdetések szövege vagy ugyanaz, vagy nagyon hasonló. Utánvéttel, házhozszállítással lehet rendelni, személyes átvétel egy telephelyen nincs. Egy telefonszám van csak (illetve különböző hirdetésekben különböző számok), nincs cégnév, weboldal, telephely cím, semmi. Nem lehet tudni ki az eladó. Felhívtam az egyik telefonszámot, és egy igazi sötét flegma gyökér volt a túloldalon. Kik lehetnek ők? Azért érdekel, mert vennék valamit, amit máshol nem találtam meg, de nem olcsó, és azért nem mindegy hogy van-e garancia, ha valami gond van a termékkel később, akkor van-e szerviz stb.
Az nonszensz ahogy a Jófogás üzemelhet Magyarországon! Semmiért nem vállalnak felelősséget,nem akarják lehetővé tenni az eladók értékelési lehetőségét,egy nagy kaki a blogmocijuk,tönkretették a konkurenciát(Apród),ha hétköznapi ember akar hirdetni,bezzeg támasztanak idióta,értelmetlen követelményeket.
Pfujjj!
Linkeld már be!
Én két éve vettem(már nem emlékszem,melyiktől)egy Güde falhorony marót nagyon olcsón(Vadi új volt,házhoz hozták 14,5k-ért)
Felújítottam az elektromos hálózatot,majd eladtam(a Jófogáson)12k-ért.
Semmi gond nem volt vele.
Ez eléggé a piacos, gagyi kínai kategória. Ilyet még otthonra sem vennék. A ráírt teljesítménynek jó ha a felét tudják. Évente vehetsz másikat belőle, ilyen a valódi pénz égetés. Inkább egy használt márkás gép, mint ezek újonnan.
/ez a saját véleményem/
Én úgy nézem ezek visszaküldött sérült vagy hibás termékek amiket németországból ide hozna, hogy jó ez még.
Több újnak állított terméken látszódik, hogy szét volt szedve, sérülés van rajta.
Pl.:
Lejövő matrica, mély karc (talán szétfeszíteni próbálták és a csavarhúzó végig csúszott.)
Fakó kopottas festék + megsárgult műanyag
Kopott a festék a motornál.
Kalapácslakkal lefestett felső rész, más ugyanilyen gépek fém része ezüst szinű (árulnak még ilyen gépet ahoz sem stimmel)
Még jó pár ilyet fel tudnák sorolni.
Szóval nagyon nagy át b@. - szás az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!