Van olyan, hogy 18-as fúrószár? (Fontos)
A 18-as fúrónak a szára úgy tudom, már morse-kúpos. Én eddig 16-os átmérőig találkoztam fúrótokmánnyal.
Mellesleg attól is függ, milyen követelmény van a pontosságra. Ha a csapszeget illeszteni kell, akkor ott célszerű dörzyárazni is...
Igen, van olyan hogy 18-as csigafúró. Létezik hengeres szárral is, szóval tokmányba is be tudod fogni.
Ha fémbe kell fúrni, akkor viszont a pisztolyfúrót kb. el is felejtheted. Az nem ilyen átmérőkhöz lett kitalálva. Ekkora fúróval még a gyengébb asztali gépek is csak szenvednek.
Egy u alaku "keretet" (ami ugye mégsem keret mert 3 db áll és tiplivel fogatnám fel) szeretnék készíteni egy komód alá. az 55mm-es vastagsághoz szeretnék egy egyszerű csapot/fészket készíteni ami ugye fából van. Én a 18-as átmérőjű fészekre és ebbe illő csapra gondoltam.
Már sikerült megoldani. Köszönöm a válaszokat!
Nekem itthonra 1-től 20-ig 0,5mm-ként emelkednek a méretek.
B16-os tokmány van az épített oszlopos fúrómon,a nagyobb méretek már gyárilag vannak kikönnyítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!