Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kizártam magam a szobából,...

Kizártam magam a szobából, hogyan juthatnék be?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A kulcsom a kabátomban maradt, ami természetesen a szobába van, felfeszíteni próbáltam az ajtót, de nem jött össze, a pótkulcs pedig a barátnőmnél van, aki késő estig dolgozik, és mire ő hazaér, nekem már mennem kell dolgozni, így ez az opció is kilőve. Berúgni az ajtót nem szeretném, mert amúgy is már rossz állapotban van, és félek, hogy leszakad és leveri az akváriumot, ami közvetlen az mellette van. Az összes ablak zárva, azt esélyem sincs betörni, mert dupla rétegű. Kihívtam egy “szakértőt”, aki szintén csak berúgni tudná az ajtót.

Van valami ötletetek esetleg?

#ajtó #zár #kizartam
2018. ápr. 21. 14:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm, verem a fejem a billentyűzetbe!

Kérj valakitől kölcsön pénzt és vegyél jegyet!

Biztos van lehetősége a 3,5 kívül is kimennie, mondjuk pisilni.

Adja oda rendésznek vagy a portán a kulcsot, hogy megy érte a barátja!

Vagy szundikálj a küszöbön és várd meg, míg hazaér.

Tudom-tudom, dolgozni kell menni! Legfeljebb késni fogsz!

2018. ápr. 21. 16:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Sikerült végre találnom egy normális szakembert, aki egyből ki is cserélte a zárat. Köszönöm mindenkinek a választ, még neked is, kedves #11. Remélem nem fájdult meg a fejed. ;)
2018. ápr. 21. 16:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy még neked is kedves 11-es?

Én voltam a legaranyosabb!:)

Nem fájdult meg a fejem, csak előtte!

Örülök, hogy bejutottál!:)

2018. ápr. 21. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!