Hol juthatnék leylandi ciprushoz?
#1: Ezekben a nagyobb kertészetekben borzasztóan drágák, még a relative jó minőségükhöz mérten is. Inkább valami termelőt keresnék, csak nem találok.
#2: A vaterán sincs sok. Akik vannak, azok messze vannak, a kommentek alapján pedig elég lazán értelmezik a növénymagasságot. Célom az, hogy gyorsan nőjön, elzárjon minket a szomszéd Erzsi néni elől még mielőtt összeveszünk vele.
1,5 méteres konténeres Leylandi 5..6e ft körül van. Ezt én távolról sem nevezném "borzasztóan" drágának. Ráadásul egyszeri beruházás, és hamar megtérül. Dehát te tudod.
Szerintem egyébként termelőt azért nem találsz, mert ezek jó részét külföldről hozzák be.
Hát ez egy ilyen dolog, ha valamiből nagyon sokat akarsz venni, akkor az sokkal többe kerül, mintha csak keveset vennél :)
Egyébként ekkora darabszámnál már 10%..15%-ot is alkudhatsz az árból.
Igen, tuti, hogy az :D és szerintem még mindig ott a legkedvezőbb árú a növény, talán még az OBI-ban is lehet jó áron vagy a Tescoban.
Mi is gyorsan akartunk szeparálódni...
Ilyen, csak sokkal magasabb már a miénk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!