Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miért csöpög a víz?

Miért csöpög a víz?

Figyelt kérdés
Kezdem azzal, hogy nő vagyok és szőke! :) Segítsetek kérlek. Csapbetétet cseréltem a wc-nél, mert nem lehetett rendesen elzárni. Pont ilyen: [link] Kitekertem a régit, betekertem az újat, de csöpög. Ott annál a négyszögletes végénél, ahol rámegy a "tekerő". Valamit rosszul csináltam, vagy rossz a csap amit vettem? Köszi ha segítetek.:)
2018. ápr. 7. 21:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Egy arrogáns hímsoviniszta vagy, akinek mások alázása örömmel tölt el. Légy büszke magadra, ha már édesanyád nem lehet rád az.
2018. ápr. 7. 22:27
 12/23 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 7. 22:32
 13/23 anonim ***** válasza:
28%

Mégsem nálam csöpög a csap.

Férfi nélkül semmi vagy,egy csapbetétet nem vagy képes megcsinálni.Pofád hatalmas,de nyihogsz ha mégse jön össze a dolog.Na menj nyihogni egy férinak hogy megoldja a gondod!

És tanuld meg a helyed legközelebb!XD

2018. ápr. 7. 22:33
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Kedves és mélyen tisztelt hímsoviniszta Úr. :) Ím valék férfitársad, mély önkritikádat megspékelendő, halld magasztos énekem, a meglátásodról, a saját megfogalmazásomban, mi is a hímsoviniszta:

"A férfi nő,

a nő csökken a szememben."

:P :)

Az érdemi válaszom pedig az, hogy "miért csöpög a víz?":

Rejtvényt fejteni nem tud...

(Csöpögni viszont igen... De hát van ez így, kérem, én a romantikus műveken szoktam :-) ...)

Hajrá, tessék továbbra is görcsölni további, némi nemi kérdésen. :P

Vagy pedig húzd meg a nőt

becselező csapot-papot.

(Kinek a pap, kinek a paplan...)

2018. ápr. 7. 22:42
 15/23 A kérdező kommentje:
Mit tudsz rólam te szerencsétlen? Mit tudsz a körülményeimről, a családi helyzetemről? Van fogalmad arról, hogy miért próbálok önálló lenni? Ha azon mennél keresztül amin én, már rég összeszartad volna magad. Én jól tudom hol a helyem, de neked semmi keresni valódi nem lenne itt, és emberek között sem.
2018. ápr. 7. 22:43
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Hajrá, hajrá, kedves kérdező hölgy, kiállok melletted! (Jájj, lebuktam... igazából a farkam, ami áll! Úgyhogy ál-kérdésnek vettem... Vettem a lapot! :P Lecsapom a kedves hímsoviniszta-giliszta aszta-paszta úr kezéről a hölgyeményt. :P)

Az előző. :D

(És én imádom a szüke nőket is. :) )

2018. ápr. 7. 22:49
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
*szőke nőket - őket, a szőke nőket, ez nekem löket, a süket dumámhoz, minekutána mehetek megint -ajjajj- az Imámhoz... de legalább illik az imámhoz. :P)
2018. ápr. 7. 22:51
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Lássuk , lássuk, hogyan oldódik meg a csap kérdés. :) Ki csap le kit és kinek a kezét, avagy kinek a kezére (játszik)? Mert ugye... nem mindegy, hogy szarba csapni, vagy pedig csapba... KHM. :D

Ó, szegény improvizá-cicóm! :)

2018. ápr. 7. 22:53
 19/23 anonim ***** válasza:
60%

...és ezek a hozzászólók mennek ma szavazni.

(Ezek szerint ismét esélyes lesz a fidesz.)

A csapra térve:

Már nem használják ezt az idejétmúlt(!) gumitömítést.

Cseréltesd ki hasonló árú (vagy olcsóbb) kerámiabetétesre!

Az ugyanis nem fog sem csöpögni sem elromlani néhány évtizedig.

2018. ápr. 8. 04:58
 20/23 anonim ***** válasza:
53%
2018. ápr. 8. 05:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!