Mosógép csaptelep csak enyhén csöpög és elzárni sem lehet, mi a gond?
Történet egyszerű...
Mosógép háta mögött van egy csaptelep ahol kapja a vizet. Sajnos ha megvan nyitva akkor is csak csepeg belőle a víz vagy csak nagyon kicsit folyik, elzárni sem tudjuk mert ugyanúgy csepeg.
Mi a probléma ? Mit kell kicserélni ?
Ezeket nem lehet javítani. Lehet, hogy beállt a vízkőtől, vagy eltört benne valami.
Komplett csere. 1300-ért láttam. Csak figyelj a méretére, hogy 1/2 vagy 3/4 collos.
Vagy elfagyott valamikor. Vagy csak visszamelegedett a cső és kilyukadt. Vagy a csaptelep öregedett el.Sok mindentől függ. A csaptelep szerkezetétől is. Bármi lehet.
Elképzelhető,hogy már letört az ütközője és túltekeritek,ezért nem zár rendesen, vagy a spirál tört el, vagy csak a tartócsavar jött le a helyéről a gumival együtt ha épp szelepes verzióról van szó. Vagy kitudja.
Én fagyásra gyanakodnék alap esetben. Nálunk is ez volt,csak épp a tusoló falba épített csapjával. Befagyott, kitágult és miután kiolvad ott marad egy kis rés amin csepeg.
Miután elzárjátok addig fog még csepegni amíg van víz a csőben. Szóval nem biztos az,hogy nem lehet elzárni.
Ess neki,cseréld ki,mielőtt nagyobb baj lesz...
Párszor már kínlódtam a mosógép csatlakozóival,a bóvli kategóriás befolyó csővel,stb.
Először csak csöpög,aztán spriccel,majd ömlik a víz. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!