Milyen barkacsgepeket erdemes venni amibol haszon is johet?
Igazából én ott kezdeném amid van.
A két láncfűrészedhez vagy vegyél egy normális lánc élező gépet,vagy rendelj netről eredeti Stihl reszelőket,esetleg hagyatékból vegyél,vagy építs magadnak egy kellően magas "kényelmes" kettős köszörűt a lánc élezésekhez.
Vegyél,csinálj egy számodra megfelelő satu asztalt,vagy satu padot.
Ószerestől,hagyatékból,bolhapiacról,egy repedés mentes legalább 160-as satut,vagy masszív kovács satut.
A javításokhoz,karbantartásokhoz,beállításokhoz ajánlanám a Hans szerszámokat(ne verd le a bőrt a kezedről a kinyúlt kínai villáskulccsal).
Megfizethető,stapabíró,és szinte bárhol beszerezhető,pótolható.
Sövény vágóhoz,és benzines fűnyíró kaszájának élezéséhez építs magadnak egy vizes köszörűt,ne reszelgesd,ne flexelgesd,ne csuszmákolgasd semmivel,köszörüld vizes gépen.(én már kapásból a gyári élezést elfelejteném a helyedben)
Szalag fűrész,és aggregátor kertészkedéshez minek??? Gally aprító esetleg...
Javíts ki, de ha jól értem mondjuk elmennél házakhoz felhasogatni a tüzelőt, nyáron meg lenyírni a sövényt, meg a füvet, esetleg megjavítani ezt-azt. Ezért aprópénzt adnak, amiből nem lehet megélni. Értem én, hogy szeretnéd, meg jó dolog, hogy akarod, de inkább mellékesnek.
Név szerint írd fel egy papírra, hogy hány ilyen embert tudsz, aki ezt igénybe venné, azt oszd el hárommal, és lehet ők is csak egyszer fognak hívni egy évszakban.
Van viszont kertépítő okj tanfolyam, na azzal lehet szépeket csinálni, ha elvégzed :) profin. A tanfolyam anyagát ismerem, mert exem elvégezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!