Én bevallom, hogy bár szeretnék érteni a barkácsoláshoz, de nem volt kitől tanulni. Pl. A barkácsgépeket hogy kell használni, flexelni hogy kell stb. Van fent az interneten valami videó, vagy írott anyag?
Én azt javaslom, hogy flexelni, dekopír fűrészelni ha egy mód van rá - ne videókból tanulj, mert utána a lábujjaddal billentyűzöd a következő kérdésedet.
Egyébként nem ördöngősség, de feltétlenül egy hozzáértő mutassa meg.
Az elméleti részt megtalálni a neten.
A dekopir nem veszélyes de flexbe soha ne tegyél fűrészlapot!
Egy szakmát megtanulni , egy szerszámnak a használatát elsajátítani csak az előtted dolgozó ember példájának ellopásából tudod a legkönnyebben.Gyakorlati minta nélkül nehéz.Sok magyarázat semmit sem ér az eredendő affinitáshoz(hajlam, rááll az keze stb) képest.
Amúgy mutatja minden maga-magát hisz emberek találták ki embereknek.
Találsz a youtube-on bármit.
Már csak egy kis logika és kézügyesség kell hozzá.
Az elkészült remekmű, gyönyörűsége és a jól végzett munka fáradalma ,az emberi boldogságok közül az egyik legszebb.
;)
Ha erre gondoltál [link] akkor ebből ne nagyon tanulj, pont 40 éve adták ki, azóta egysmás megváltozott!
:D
Ezek tényleg olyan dolgok, amiket az ember legkönnyebben valaki mástól les el.
Az 1000mester ABC-t nem ismerem, de a csavarfejekről elég sok infót lehet találni a neten.
Meg a kérdés hogy mi érdekel igazán? Alapvető ház körüli munkákhoz nem kell túl sok tudás és szerszám, de ha már egy szekrényt akarsz megcsinálni, ott kellhet ez-az. Én halmozom a lehetőségeim szerint a szerszámookat, mert hobbiból lepusztult motorokat veszek és teszek rendbe - de ahhoz azért más felszerelés kell mint a fához, pl. én jól megvagyok gyalu nélkül, de nyomatékkulcs az kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!