Mennyivel jobb használni a konstans elektronikával ellátott barkácsgépeket?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 14:41
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de azt tudom, hogy mire jó a konstans elektronika. Gyakorlati tapasztalatok érdekelnének, hogy mennyivel jobb egy ilyennel ellátott gépet használni. A cikkben csak a lágy indítás gyakorlati előnyét említette.
2015. júl. 29. 16:39
3/3 anonim válasza:
Nem a lágy indításról szól ez a dolog. A konstans elektronika nagyobb terhelés esetén sem engedi "belefulladni" a gépet a munkába. Ennek a gyakorlati előnyeit én pl felsőmaró, vagy gyalugép esetében tapasztalom, ahol fontos, hogy a gép folyamatosan tudja tartani az előírt fordulatot, hogy a megmunkált felület a kívánt minőségben készüljön el. Nekem nem barkács, hanem ipari gépeim vannak, de ez a lényegen nem sokat változtat. Barkács gépekből is mindenképpen érdemesebb olyan gépet venni, amelyikben ez a funkció biztosítva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!