Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Az ilyenek miért nem feltétlen...

Az ilyenek miért nem feltétlenül érdekelt tartalmak?

Figyelt kérdés

Ma böngészgettem YouTube-on főleg kert és barkácsolás terén és arra lettem figyelmes abszolút nem érdekeltek ezek a videók.

Itt van ez is közel 1000 megtekintés van csak rajta. érdekes,dinamikus,korrekt,minőségi videó pedig. De az egész csatorna koncepció sem rossz.

https://www.youtube.com/watch?v=TfqkbUs5Uzc

Vagy ez is elég érdekes videókat gyártó csatorna és alig nézik...

https://www.youtube.com/channel/UCEhGMt9tLqkyB1NrRVSvCRQ

De linkelhetnék 20 évig mert rengeteg ilyen van. Ezek miért nem érdekelt tartalmak? :o

2018. febr. 4. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted a mai gyerekek mennyit kertészkednek vagy barkácsolnak?

Elárulom: semennyit.

A legtöbben beülnek a gép, tablet, telefon elé és facebookoznak, minecraftoznak, gagyi vlogokat bámulnak.

2018. febr. 4. 15:45
 2/7 anonim válasza:
100%
Egy olyan országban, ahol Molnár Krisztián beb..szós lájvját ezren nézik élőben, mi is a kérdés...
2018. febr. 4. 15:51
 3/7 A kérdező kommentje:

De ez a 2 ember kertes házban lakik, mint ahogyan Mo-n sok ember. Én pl mind a kettőre feliratkoztam mert szerintem érdekes tartalmakat nyomatnak.

Molnár Kikit meg azért nézik mert röhelyes, és a saját nyomoruk helyett másokén könnyebb röhögni.

2018. febr. 4. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azok táborát gyarapítom, akik azért néznek ilyen videókat, de amiért ezeket nem nézném:

Az elsővel kapcsolatban: rángatja a kamerát, erőltetetten szofisztikáltan próbál beszélni. A hajdu szivattyúval meg inkább csak árasztásos öntözést csinálnék, mert így gyakorlatilag minden tőhöz külön oda kell sétálnia - tapossa a földet, az öntözőcsővel meg ha nem vigyáz szépen kitördeli a töveket.

A másodikból csak a nyitóoldali videóba néztem bele: senkit nem érdekel, hogy 40 percig ássa a gödröt. Össze kell vágni, lényegretörően. A mai világban, aki egy problémára keres megoldást nem fog 40 percet ülni a gép előtt, hátha 2 hasznos mondat elhangzik. Volt benne gyorsítás is...de abban meg a macskát kergeti - irreleváns a cím és a várt tartalomhoz...

Lehet, hogy évek múlva tényleg minőségi tartamat töltenek fel, de addig én hanyagolni fogom ezeket. Ettől függetlenül kitartást nekik a tartalom készítéshez, és szurkolok, hogy belejöjjenek, mert kellenek a minőségi magyar tartalmak - még akkor is, ha csekély az érdeklődés.

2018. febr. 4. 16:28
 5/7 bamboochatheone ***** válasza:
100%

Őket is érdemes követni: https://www.youtube.com/channel/UCjJ9qBoIdSgttfq5ABP1LLg

Magyar viszonylatban nagyon igényes csatorna.

2018. febr. 4. 17:53
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Őket elég régóta követem! :)
2018. febr. 4. 18:16
 7/7 A kérdező kommentje:

#4 Igen, ez mind igaz...

De szerintem egy ilyen kis mini ezt csináltam csatorna soha nem lesz híres. Szerintem azért az első elég kulturált ha eltekintünk a kamra rángatástól, gimbal kellene neki, de vlszg telefonos a felvétel stb. Nekem ez az erőltetett szofisztikált beszéd fel sem tűnt ameddig nem mondtad.

2018. febr. 4. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!