Ellopták a betonkeverőm (1 talicskás) motorját és pótolnám. Nem emlékszem a paramétereire. Mekkora (tól-ig) teljesítményű lehet egy idevaló 220 voltos motor? Nem kell feltétlenül 1KW os? Tévedek?
Régen apám a Hajdu forgótárcsás mosógép motorját tette rá a kis keverőre...
Az áttétel is számít, meg a motor fordulatszáma. Az 1440-es motorhoz kisebb áttétel kell, mint 2880-ashoz, így az előbbiből erősebb kell.
Ha régen egy Hajdú motor volt rajta akkor egy 750W-os biztosan jó lesz.
Gondolom szíjhajtású így a fordulatát ezzel tudod variálni ha esetleg gyors lenne.
Köszönöm az összes válaszolónak az útbaigazításokat!
Most indulok motort szerezni. Utána szükségem lesz a kondenzátor vagy kondenzátorok paraméreteire , egyet hagytak a keverőn, amit balga fejjel csak leláncoltam nem toltam be a ház mögé a hétvégi telken,érdekes, hogy kapát sose loptak tőlem pedig gyakran kint felejtem.
Ma megvettem egy csehszlovák motort 1.1KW névleges 380V-nál csak 2.9A áramfelvétel,220V-nál 5.1A.Van rajta ékszíjtárcsa is és szerencsére talpas is. Nehéz volt megtalálni de malacom van az idén.Négy bolhapiac oldalt néztem végig. Az ára is kedvező,9900. Még kondenzátort vagy kondenzátorokat kell szereznem hozzá.A kapcsolófedél alatt megvan mind a hat kivezetés a motorból, ami az átkötéshez kell.Azt hiszem fi értéknek nevezik a dögcéduláján görög betűvel, az 0.75
a névleges fordulatszáma 920/perc.Hálásan gondolnék arra a segítő válaszolóra aki körül tudná írni milyen kondi is kellene? Ellenkező esetben elcipelhetem egy szakemberhez vagy a boltban talán tudják GUNGASAM
Milyen módon szeretnéd 230V-ra kötni ezt a motort?
Úgy értem azt a 6 kivezetést, hogy kötnéd össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!