Mit csinál egy motoros ilyen időben?
Figyelt kérdés
Télen egy motoros mivel tölti az idejét?2013. jan. 16. 04:42
1/9 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, h hálistennek busszal járnak.
Manapság nagy divat a motorozás, csak az a baj, h 90% nem tud.
2/9 anonim válasza:
Én eddig is motoroztam, igaz, hogy annyi ruha volt rajtam, amivel egy 6 fős családot fel lehet öltöztetni. Mondjuk sajnos az én motorom most felújítás alatt van, ezért egy kölcsönrobogót használok. De ez is jó, ilyenkor nem is kell gyorsabb gép. Meg tervezgetek, hogy mit kell csinálni ilyenek. Meg kezdek kikészülni is, motorokkal álmodok, ilyenek...:D
3/9 anonim válasza:
A hó a természet módja, hogy a tudtunkra adja: itt az ideje felkészíteni a szezonra. Én már a két rendszámosat rendbe raktam, gumik leellenőrizve, fékek oké, fel vannak töltve folyadékokkal, hogy csak be kelljen indítani és menni. Egy harmadik gép folyamatban van, de azt még festeni kell, illetve nem ártana szétborítani a blokkot még most, nehogy meglepetésben legyen részem majd. :)
Ebben az időben folyamatosan azon gondolkodom, hogy be kellene vásárolni egy krosszt vagy endurot. Vagy inkább még szezon előtt venni valami gyorsabbat. :P
5/9 anonim válasza:
ezét jó a cross vagy enduro nagyon nem kell felöltözni mert terepen azért dolgozni kell a motorral
6/9 anonim válasza:
Leteszem és csak akkor megyek vele ha muszáj, de akkor is beöltözve. De ha egy kicsit is sikamlik az út akkor eszem ágában sincs ráülni!
8/9 anonim válasza:
Nyáron sem azért motorotik a motoros, mert nincs mit csináljon, és ezzel tölti az idejét, hanem azért, mert azzal közlekedik A-ból B-be.
9/9 A kérdező kommentje:
Máraki....
2013. jan. 17. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!