Parkside asztali fúrógépről valakinek véleménye?
Nem csak e név alatt futó termékeket vettem idáig,de ami van nekem belőle még nem volt vele gondom használat terén.
Ez egy jó fajta barkács kategóriás márka.
A három év gari is mindent elmond.
Vedd meg nyugodtan,mert a gari alatt kicserélik,ha gond van.
Használható.
Ha nem furkálsz vele naponta órák hosszat, sokáig bírja.
Egy hónapja tuningoltam fel az épített oszlopos fúrómat.
Ha tudtam volna,h most lesz akcióban a Parkside hagyom az egészet,és megveszem 3 év garanciával.
(pisztolyfúróra várok de nagyon)
Mindenképpen ajánlom a Parkside márkát(kollégáimmal folyamatosan vesszük,problémája még senkinek nem volt vele)
Nagyon jónak tűnik, bár a videóban nekem kicsit fura hogy nem bír elindulni legnagyobb sebességfokozaton. Ettől eltekintve nagyon jól megépített gép.
Tisztelt bamboochatheone!
Ennyiért ajándék,még ha nehezen is tud elindulni 2500-as fokozaton,a másik dolog,az,h egyáltalán szükségünk van-e arra a fordulat számra?
Tapasztalataim szerint 500 fordulat felett kazánlemeznél még szét csapja az olajat a csigafúró...
Tisztelt Fantom83!
Valóban az. :) Már 9 Parkside gépem van(bár már többet próbáltam), és mindet imádom. Nagyon jó ár/érték arányú szerszámgépek, csak ajánlani tudom mindet. Szívesen vennék én is egy ilyen oszlopos fúrót ha nem lenne itthon egy régebbi típus kicsit feltuningolva. A kérdezőnek én is csak ajánlani tudom ezt a típust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!