Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mit lehet tenni, ha az asztali...

Mit lehet tenni, ha az asztali ventilátor csak erős kézi rásegítessel kezd el forogni?

Figyelt kérdés
Bekapcsolom és lehet hallani, ahogy zúg a motor, de csak kézi segítséggel kezd el forogni. Talán a csapágyat kellene befújnom olajjal?
2017. aug. 22. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

szétszerelni, ki- és megtakarítani, pár csepp műszerolaj (varrógépolaj), összeszerelni

bár ekkor már érdemes lehet egy új vásárlásán gondolkodni

2017. aug. 22. 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

#1 vagyok

olajat ne fújj bele, mert oda is jut, ahova nem kell, és mivel a hűtés miatt egy kis levegőt áthúz magán, még több port fog összeszedni az olaj miatt

óvatosan cseppents a megfelelő helyekre néhány cseppet, a fölösleget meg töröld le

2017. aug. 22. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Annak annyi. Majd az olajtól megindul? :D

Menetzárlatos, vagy kivan a kondija.

De tuti nem olajhiányos.

2017. aug. 22. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld ki, hogy bekapcsolásnál hosszabb ideig nyomod a gombot.
2017. aug. 22. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
3 nak igaza van, az már menetzárlatos valahol, dobd a kukába, ennyi. A tekercselés árából 3 is tudsz venni.
2017. aug. 22. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:
38%

menetzárlatos - és mégis mitől? leégett? ezekben elvileg van hőbiztosíték, illetve a burkolat kialakítása direkt olyan, hogy szellőzzön, húzza át magán a levegőt, épp ezért egy idő után tele lesz porral, finom porral, ami bemászik mindenhova

kondenzátor - milyen kondenzátor? motorindító? XD ezekben nincs

az enyém is így kezdett csinálni, szétszereltem apróra, kitakarítottam, kis olaj, összeszereltem, működik

2017. aug. 23. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:
....A menetzárlat mástól van és kicsit másképp viselkedik utána.....
2017. aug. 23. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Az enyémbe mondjuk van kondi.
2017. aug. 23. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!