Lakható lenne egy ilyen házikó?
Figyelt kérdés
Elvi a kérdés, de érdekelne.
Ha veszek egy kisebb, 30-50m2 faházat/mobilházat/lakókonténert, vagy egy lakókocsit, azt körberakom szalmabálákkal, majd OSB lappal, az mennyire hőszigetel? Mennyire lenne állandóan lakható?
S mennyiből lehetne kihozni?
Nagyon olcsó módszert szeretnék találni.
2018. jan. 15. 11:12
11/12 anonim válasza:
A hungarocell is a legres miatt szigetel es nem szabad totalban odaragasztani! Szalmabala ala kellene alap, mert felszivja a vizet, maskulonben az egerek miatt torott uvegdarabokat szoktak beletenni az also reszebe. Ugyanakkor allitolag a mobilhaz (nem=lakokocsival) az A hokategorias, bar nyaron szerintem sem lehet tuti, en is kivancsi lennek a tapasztalatokra, de en ilyenekre gondolok: [link] vagy ennel jobbakat is lattam. Mindenkeppen fa kulso boritasure es nem a femfedesre!!! En le is vakolnam es zold-novenyes tetot csinalnek ra a meleg ellen...
12/12 anonim válasza:
Szia! Sikerült valahogy megoldanod a helyzetet? Szerintem is érdemes körülnézned a pest megyei külterületi - zárt kerti - nyaraló ingatlanok közt. Én éppen az elmúlt napokban néztem alaposan körül és azért megnyugtató,hogy még mindig lehet találni kis pénzért lakhatót. Illetve azért is írtam mert a hasonló alternatív megoldások üres telekre is érdekelnek. Na meg első Válaszolónak le a kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!