Háromkerekű bicikli/kismotor műanyag kerekeire szeretnénk gumi bevonatot tenni. Mivel lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
Mint a bicikli külsők, olyasmi borítást szeretnénk rá tenni.2018. jan. 8. 08:24
1/6 anonim válasza:
Eporapid.
Dremel 940 ragasztópisztoly (940-3)
50 ml, HENKEL "Palmatex"
De még sok fajta van!
2/6 A kérdező kommentje:
Bocs, úgy látszik nem volt érthető a kérdésem.
Nem a ragasztás módja érdekel, hanem az, hogy mit tehetnénk rá.
2018. jan. 8. 09:12
3/6 bamboochatheone válasza:
Én a helyedben vennék egy biciklibelsőt(500Ft) és azt szétvágva megfelelő szélességű csíkokat ragasztanék fel a kerekekre. A ragasztáshoz én FBS-t használnék mert az rugalmas és szinte mindenhez ragad. :)
4/6 anonim válasza:
Használt bicikli külsőből kivágod a megfelelő szélességű, hosszúságú csíkokat, és pálmatex száraz ragasztóval ráragasztod.
5/6 anonim válasza:
Én sebtapaszt ragasztottam több rétegben. Működik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tavaszig meglátjuk melyik lesz.
Ilyesmikben gondolkodtunk mi is.
A bicikli belsőtől tartunk, hogy hamar elkopik.
A külső nem marad olyan cső szerű? (mert a műanyag kerék jóval szélesebb, mint a bicikli kerék és így nem tudom, rátehető-e)
Sebtapasz eszünkbe se jutott (mindig tanul az ember valamit)
2018. jan. 9. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!