Automata fejpajzsot szeretnék venni páromnak karácsonyra. Tudnátok segíteni, mit kell tudnia, melyik jó márka, milyen ár reális érte? Stb
Pont ma rendeltem ezt Kínából, 38 $ ez kb 9-10eft. itthon egy ilyen 25től indul,extra nagy látómezős, külsős állító gombok, jó minőségű sötétedő 4 szenzoros üveg,stb
Ilyesmit teljesen felesleges ajándékozni, mert csak aki használja az tudja, hogy milyent is szeretne.
Engem biztosan a gutaütés kerülgetne, ha a barátnőm által kinézett szerszámokat kellene használnom.
Mint ahogyan én sem lepem meg őt pl. egy kockás szoknyával.
4-es:
Biztos vagy benne, hogy nem vámolják úgy meg, hogy kiakadsz tőle? Olvastam már ilyen esetekről.
Megnyugtatóbb lenne az ajánlásod, ha már a kezedben lenne a cucc.
Nem akarom fényezni a dolgot, de szerintem egy Esab pajzsnak simán örülne egy átlag felhasználó. Persze, ha profi a srác és a komoly kategóriát nézzük, akkor minimum egy Optrel játszik..
10e Ft körüli kínai pajzzsal kezdtem és elég jól bírta. Beruháztam egy profibb, nagy látómezős pajzsra és valószínűleg maradandó károsodást szenvedett a szemem (látásromlás) mire rájöttem, hogy sz@r a pajzs. Hosszabb munka után begyulladt a szemem. A rövidebb munkánál ez nem jelentkezett, ezért nem is lehetett észrevenni a hibát. Hónapokig dolgoztam vele úgy, hogy folyamatosan károsította a szemem és észre sem vettem!
Az Esab egy ismert minőség, a piacos/netes kinai csak egy lutri.
Megéri?
Nem vagyok reklámszakember, csak egy melós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!