Nem kezdő, de nem is méregdrága KLASSZIKUS gitárt szeretnék venni. Használt, új teljessen mindegy. Milyen márkák? Milyen oldalakon nézelődjek? És milyen a reális ára?
A lényeg igazából nekem a hangzáson lenne. Nemkell bele elektronika sem. Csak kitartson jópár évig. HA valami pontosításkell,kommentben kérdezzetek.
http://www.youtube.com/watch?v=FdaMkel2plg ilyeneket nyomatnék rajta.
Ibanez, Fender, Ovation
Sok jó márka van
Ibanez és Fender klasszikus gitárokat próbáltam, kifejezetten rosszak voltak, az ovationtól pedig még nem láttam klasszikus gitárt, úgy tudom nem gyártanak :)
gitarshop.hu-n mindig vannak fent használtak, ott érdemes szétnézni, sok klasszikusgitárt a bolti ár feléért hirdetik (mert kisebb a kereslet és a kínálat mint az elektromos gitároknál, és ha sürgősen el akarja valaki adni, akkor néha nagyon áron alul tudják adni). A segovia hangszerbolt webshopjában is nézz szét, ott találsz sok újat, és szerintem használtak is vannak feltéve, illetve másik jó szakértő bolt a kil.hu, ott is nézz szét, itt nagyobb lehet a kínálat mint a többi hangszerboltban, mivel ez a két bolt a klasszikus gitárokra specializálódott. Mennyi pénzed van rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!