Kezdő vegyészként ez reális fizetés?
Jelentkeztem az egyik nagy Bp-i gyógyszeripari vállalathoz kutatási területre. Első interjún megkérdezték, hogy mi lenne a fizetési igényem.
Mivel ismerem az elődömet ugyan ennél a cégnél és ugyan ebben a pozícióban, és tudtam, hogy az ő fizetése mennyi volt, ehhez képest 30%-kal kevesebbet, bruttó 260000Ft-ot mondtam. Mert neki megvolt a PhD fokozata is és két nyelvvizsgája. Nekem csak egy sima diplomám van és egy nyelvvizsgám.
Néhány nappal korábban voltam egy másik interjún. Ott közalkalmazotti bértábla szerint fizetnek, ami pont a fele lett volna ennek, amit itt mondtam.
Nem akartam telhetetlennek tűnni, de lehet, hogy túl keveset mondtam? Biztos, hogy nem sokallták, mert már másnap behívtak második fordulóra. Mennyire reális ez a pénz?
Talán kicsit keveset is mondtál (280000 lett volna a reális), de így talán még biztosabb, hogy felvesznek... :-)
Sok sikert.
Köszi. :)
És köszönöm a válaszokat, mindkettő hasznos.
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ELTE-n végzek gyógyszer-kutatóként akkor mennyire könnyű elhelyezkedni? Mennyire van ez átfedésben a gyógyszerész szakmával például? Mennyire van szükség ilyen emberre? Illetve néhány éves tapasztalattal a cégnél mennyi a fizetés, tehát ami nem kezdő bér? Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!