Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miért nem akad bele a fába a...

Miért nem akad bele a fába a lánc?

Figyelt kérdés

Már a 2. stilemet fogyasztom,de 25 év alatt egyszer sem volt ilyen problémám.Kimentem tegnap vágni kicsit.Összemetéltem 1,5 köböt.Megállt-kevés volt a benzin bementem megtankoltam.

Mikor újra indítottam egyszerűen nem akadt bele,a lánc,a fába.A fordulat megvolt,a hangja sem volt más.Tele volt a tank,megfelelő olajszint.Megnéztem nem-e valami kivette az élét.Kicsit reszeltem rajta.Nem kellett sokat,mert előtte 2 nappal éleztem.Újra megpróbáltam megint nem volt jó.

Nem tudom mire gondoljak.

2017. nov. 25. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Vagy a lánc van rosszul reszelve, vagy magaa fa olyan, pl nedves platánt az atyaúristen se vágja ár.
2017. nov. 25. 12:21
 2/7 .,,.,,.,, válasza:

Milyen fa volt?

Milyen fűrész?

Nem lehet hogy a kuplung kopott, vagy lett olajos (ez esélyesebb ha külső kuplungos)?

2017. nov. 25. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Kopott a csillagkerék és átfordul a lánc?
2017. nov. 25. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én legrosszabb esetben minden második tanknál reszelek, de van, hogy tankonként tolok rajta 1-2.

Neked a problémád a mélységhatároló lehet szerintem.

2017. nov. 25. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, a mélységhatárolót kellene megvizsgálni sablonnal.

[link]

[link]

2017. nov. 26. 08:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Süllyeszteni kellene a láncot. Vagyis, ahogy felettem már írták, a mélységhatárolót kellene megreszelni. Laposreszelővel kell, ha még nem csináltad, inkább kérj meg valakit, hogy mutassa meg, mert nagyon nem mindegy, hogy mennyit, és milyen szögben reszelsz le a mélységhatárolók tetejéből.
2017. nov. 26. 19:30
 7/7 anonim válasza:
Ha tekeredett a lap akkor is ez a jelenség
2017. nov. 30. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!