Franciaágyba hogy lehet beszerelni a felemelő rugót?
Össze van szerelve az ágy. A fekvőfelület felemelhető, de az emelő részbe nincs betéve a rugó. Megvan hozzá, benne van az ágyneműtartóban, csak nincs beszerelve, ezért nem is lehet úgy felemelni/lezárni a fekvő felületet, ahogy kellene.
Nem gázrugó, hanem sima rúgó. Kerestem neten videót, vagy képet, de nem találtam.
Csinálj egy jó képet róla!
Amúgy nem hiszem h túl bonyolult lenne,amit rugós megoldást láttam egy villáskulccsal,és egy csavarhúzóval meg lehetett oldani!
Azt tudom, hogy hova kellene beakasztani, csak fizikailag nem tudom megtenni.
Nem tudok fényképet csinálni róla. Olyan(nak kellene lennie) mint a linken a 2. kép: [link]
Én úgy szoktam,hogy belefűzök egy darab kötöződrótot(1~1,2mm-s) a fülébe,duplán fogom,rátekerem valamire,pl egy kalapács nyélre,és így meghúzom.
Kérek egy segítséget,pl. az asszony,vagy a gyerek. Amikor pont annyira húzom,hogy egyvonalban van azzal a kis hengeres vas tüskével,amire ráakadni kellene,-a szegítségem valamivel,-pl. egy csavarhúzóval rányomja.
Utána a drótot elvágom, ha ki bírom,-kiszedem a rugú füle alól,-ha nem,ott marad egy kis darab drót,és kész.
Köszi szépen!
Még azt írd meg légy szíves, hogy amikor teszed rá a rugót, akkor le kell-e venni a fekvőfelületet, vagy csak felnyitom és úgy teszem rá a rugót. Most bele van csúsztatva a fekvő rész abba a kis fém sínbe és lehet emelgetni. Ha megoldható így is, nem venném le a sínről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!