Osb lap terhelhető-e? Milyen vastagot rakjak a franciaágyba az ágyrácsok helyett?
Figyelt kérdés
125 kg vagyok
Az ágyrácsok nyikorognak azért cserélném le.
Esetleg jobb ötlet?
2016. ápr. 20. 19:49
1/5 b4r4thg válasza:
Hát nem a legjobb terhelhetőségű, de ha elég vastagat veszel, akkor jó lehet. Ha van az ágyban valami kereszttámaszték, akkor 2 cm vastag már elég lehet.
2/5 anonim válasza:
Csavarozd le az ágyrács összes lecét a peremhez amire felfekszik, középen is. Gondolom az nyikorog ahogy el tud mozdulni.
3/5 anonim válasza:
Osb lap helyett én inkább javasolnám a rétegelt lemezt. Nagyságrendekkel nagyobb teherbírása van, mint az osb-nek. Abból is van 20 mm-es anyagvastagságú, az már duplán is kibírja a súlyodat, és nem nyikorog.
4/5 anonim válasza:
rácsok nálam szögelve voltak.
Összes szöget kivettem, és csavarokat fúrtam be.
Azóta tökéletes.
5/5 anonim válasza:
Bármit is teszel az ágyrács helyett fúrj rá lyukakat ugyanis a matracnak szellőznie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!