Milyen a 2000w ig terhelhető kismegszakíto?
A "2000W"-az teljesítmény és nem terhelhetőség. A 6-10kA adat peig zárlati megszakítóképesség.
neked 10A-os kellene, de ebből is van többféle, attól függően, hogy mit szeretnél védeni vele, kioldási jelleggörbére.Otthonra B-C tipus jó.
Nagy kérdés mihez kell és mit szeretnél üzemeltetni?
10A C
meg vegyél egy áramvédelmi kapcsolót, hogy azért életbe is maradjanak. Az 30mA legyen.
Kettő együtt dobozzal kb 10000ft.
azért kell hogy ne tudjanak használni 2000w-nál többet
egyszer az unokatesóm kölcsönkérte a 2000w flexet és az volt a baj hogy mindig lekapcsolt a megszakíto de nem lett zárlatos nem robbant fel csak leállt mondtam hogy vágjon nálunk ott teljesen jól működött ugyanez kellene nekem is hogy kapcsoljon le
meg mondták is hogy a mikrot meg a porszívó egyszerre használták akkor is lekapcsolt nálunk volt olyan hogy egy 2,2kw vízforraló és 700w szendvics sütő + tv számítógép világítás ok hogy zárlatra
találták ki de akkor mi legyen mit hasznaljak
Én azért egy almérőt szerelnék fel,mert 10A maximum árammal is fölé tudnak menni a 10 ezer forintnak.
Villszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!