Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egyedülálló nők hogy oldják...

Egyedülálló nők hogy oldják meg a kisebb javításokat, szereléseket a lakásban?

Figyelt kérdés

Egyedülálló nők, pl. gyermeküket egyedül nevelő anyák, hogy oldják meg az olyan javításokat, szereléseket, amelyeket a nők nem nagyon tudják megcsinálni a lakásban?

Például: tönkre ment a mosógép, érkezik az új, de a fürdőszoba ajtaján nem lehet sem kivinni, sem bevinni, illetve csak akkor, ha az ajtót leveszik. Az ajtó levehető, de eléggé nehezen, egy nő nem képes rá.

Az új mosógépet szállító emberek nem vállalják...

Vagy: két új fali képet szeretnék felrakni a panel lakásban. Fúrógépem nincs, de ha lenne, akkor sem tudnám kifúrni a betont.

Sok mindent igyekszem megcsinálni egyedül, de van, ami nem megy.

Korábban mindenhez külön kihívtam egy szerelőt, de ezt már képtelenség kifizetni, mert külön a kiszállásért is kérnek pénzt.

Az ismerőseim közül nincs olyan ember, aki vállalja az ilyen apróbb munkákat, és ajánlani sem tudnak senkit. A házban dolgozó gondnok sem vállalja a munkákat a magánlakásokban.

2017. júl. 16. 14:33
1 2 3
 21/24 TappancsMancs ***** válasza:
Írd ide kérdésbe és majd mondják mit hogyan és mire figyelj...
2017. júl. 18. 11:59
 22/24 anonim ***** válasza:

"Kivel? Saját magaddal? Nem úgy hangzik!"

Nem. Mint írtam, én leszerveztem az egészet, pontos időrenddel, beszereztem a szükséges anyagokat, ezenkívül csempéztem, fugáztam, falat festettem, felraktam a polcokat és a karnisokat (fúróval, egy furatnál kellett utólag javítanom a falat:-)), és ketten az öcsémmel raktuk le a laminált padlót. Nem kell mindenkinek mindenhez érteni, de nem is megtanulhatatlan dolgok ezek.:-)

De hogy segítsek a problémádon, ha már ekkora feladatnak érzed két lyuk kifúrását: adj fel egy hirdetést jófogáson, vagy tegyél ki egy cetlit a környékbeli buszmegállókba, boltokba, hogy kisebb munkákra ezermestert keresel. Gyűjtsd össze, mik vannak még a képeken kívül, egyszerűbb egy kosszal elintéztetni a dolgokat.:-)

2017. júl. 18. 12:17
 23/24 apababa ***** válasza:
Én ismerek egy férfit aki fantasztikusan tud subázni meg himezni és 100000 másikat akik hozzá se szagolnak ezekhez a dolgokhoz. A nőknél hasonló arányban van képviselve lyukfúrási képesség. És én nem érzem ettöl torznak a világot.Sőt..
2017. aug. 4. 06:31
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

70%, az ilyen tökösködő nőktől mentsen meg a jóisten...

Szerencsére a nők többsége még ma is nő, nem egy keménykedő szociopata, aki az élet minden pillanatát egy bizonyítási pillanatnak él meg, amivel a saját természetének, külsejének alapvető bénaságát kompenzálja.

Kérdező, nálunk is itt vidéken van mindenre valami mekkmester, akik olcsón, jól csinálnak mindent. Csak olyat kell kérdezni, aki ismer mindenkit a környéken, én így szoktam.

2017. aug. 12. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!