Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egyedülálló nők hogy oldják...

Egyedülálló nők hogy oldják meg a kisebb javításokat, szereléseket a lakásban?

Figyelt kérdés

Egyedülálló nők, pl. gyermeküket egyedül nevelő anyák, hogy oldják meg az olyan javításokat, szereléseket, amelyeket a nők nem nagyon tudják megcsinálni a lakásban?

Például: tönkre ment a mosógép, érkezik az új, de a fürdőszoba ajtaján nem lehet sem kivinni, sem bevinni, illetve csak akkor, ha az ajtót leveszik. Az ajtó levehető, de eléggé nehezen, egy nő nem képes rá.

Az új mosógépet szállító emberek nem vállalják...

Vagy: két új fali képet szeretnék felrakni a panel lakásban. Fúrógépem nincs, de ha lenne, akkor sem tudnám kifúrni a betont.

Sok mindent igyekszem megcsinálni egyedül, de van, ami nem megy.

Korábban mindenhez külön kihívtam egy szerelőt, de ezt már képtelenség kifizetni, mert külön a kiszállásért is kérnek pénzt.

Az ismerőseim közül nincs olyan ember, aki vállalja az ilyen apróbb munkákat, és ajánlani sem tudnak senkit. A házban dolgozó gondnok sem vállalja a munkákat a magánlakásokban.

2017. júl. 16. 14:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Én így veszítettem el a szüzességemet 42 éve. A házban lakó csinoska 33 éves özvegy egy bulira készült, nagy bevásárlást csapott. Segítettem hazavinni a pakkot. Később a rádióját is megjavítottam (akkor még nem IC volt mindenben), a vasalóját, stb. Aztán lassan összemelegedtünk. Ő tanított meg a női lélek rejtelmeire is.
2017. júl. 16. 18:19
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
Ilyenkor azt is szokták csinálni egyes nők hogy tartanak egy férfit ilyen problémák megoldására majd szexel fizetnek. Szomszédasszonyom alkalmazza ezt a módszert. Több férfi is jár ide. Van amelyik kertészkedik van amelyik barkácsol.
2017. júl. 16. 20:02
 13/24 anonim ***** válasza:
36%

"Lehet vele játszani, néha sikerül is, de kalapácsfúró kell SDS szárral a betonhoz. Téglához meg ütvefúró kell vidiás heggyel. Azért szép próbálkozás volt."

Két kép felrakásáról van szó, nem egy komplett konyhabútor falra rögzítéséról.:D Tökéletesen elegendő az ütvefúró, 5-ös vagy 6-os fúrószárral, csak szakaszosan kell fúrni vele, hogy lehűlhessen. Fölösleges külön kalapácsfúrót és SDS szárkészletet beszerezni ahhoz, hogy évente egyszer felrakjon egy képet vagy egy virágtartót.:D Egyébként téglafalhoz is abszolút megfelel a kalapácsfúró, ha már itt tartunk, de másra (fához, fémhez, műanyaghoz) nem, ezért érdemesebb egy univerzális ütvefúrót beszerezni.

Érzésem szerint szexvalutával azért erősen túl lenne fizetve olyan, nem épp agysebészt igénylő tevékenység, amit a fiaim 14-15 évesen vigyorogva el tudtak végezni.:D

2017. júl. 16. 21:08
 14/24 anonim ***** válasza:
36%

Atya gatya ...

Nő vagyok, de még egy redőnyt is képes lennék helyre pofozni, ha nem panel 9. emeletén laknék és nem tartanék attól, hogy kizuhanok.

2017. júl. 16. 23:39
 15/24 apababa ***** válasza:
89%
Igen, egyszer én is láttam egy büszke nőt aki diadalittasan mutatta az általa felrakott képet a falon , de mint utóbb kiderült nagyobb kép került fel az eredetileg tervezett helyett mert csak az takarta el a hiányzó vakolatot. Nincs abban semmi ha erre megkérsz egy férfit. Ha nekem hímezni kéne egy terítöt biztos megkérnék egy hozzáértő nőt mert lehet hogy megtudnám csinálni de az úgy is nézne ki. Ki ebben jobb ki abban.
2017. júl. 17. 09:55
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
Igazad van, apababa. Egy hím ne akarjon hímezni. inkább nőzzön... :-))
2017. júl. 17. 10:05
 17/24 A kérdező kommentje:

Nincs rokonom Budapesten és a közelben sem, sőt az országban sem!

Nem vagyok prostituált, és nem "tartok férfit".

Természetesen, fizetnék, de ahogy már megírtam a házban dolgozó gondnok sem vállalja a munkákat a magánlakásokban.

A hirdetőtáblán hiába írom ki, a bejáratban összesen 9 lakás van az enyémmel együtt.

Kettőben valószínű, hogy nem lakik senki, háromban nagyon idős nyugdíjas asszonyok (nem barátkoznak senkivel), az egyikben egy nagyon fiatal lányt szoktam látni, és kettő bérbe van adva diáklányoknak.

Ha lenne olyan ismerős, aki segít, nem írtam volna ide a kérdésemet.

Az nem igaz, hogy a fürdőszoba ajtómat könnyű levenni, mert amikor ide költöztem, az előző gondnok (nagydarab erős ember) alig tudta levenni, mert valami szorul rajta, és visszatenni még nehezebb volt. Sajnos ez a gondnok több éve elköltözött vidékre. és, hogy félreértés ne legyen: nem ingyen dolgozott, fizettem neki!

Természetesen, én is próbálok önállóan megcsinálni, amit csak lehet, de nem tudok mindent.

Nem tudok felszerelni egy új csillárt, nem tudom kicserélni a WC tartályt, és nem szeretnék fúrógépet vásárolni a beton falhoz 2 darab kép miatt.

Amikor feltettem a kérdésemet, reméltem, hogy valaki tud ajánlani olyan embert, aki vállalja az ilyen apróbb munkákat. Vagy esetleg megírja, hogy talált ilyen embert, ha nem ismert senkit, aki segítene.

És még valami: az orvos a gerincsérvem miatt megtiltotta, hogy emeljek nehéz tárgyakat.

Szóval, nem egy lusta nő vagyok, aki nem akarja megoldani a problémákat, és ingyen sem akarom, hogy valaki dolgozzon nekem!

2017. júl. 17. 12:19
 18/24 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es!

"szétverettem az egészet az aljzatbetonig, falakat rakattam át, komplett nyílászárócsere, fűtésrendszer kiépítése, szigetelés, betonozás, vezetékcsere, burkolás, festés két hónap alatt megvolt"

Gratulálok! Szétveretted, majd falakat rakattál át, stb.

Kivel? Saját magaddal? Nem úgy hangzik!

2017. júl. 17. 14:11
 19/24 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem, itt sok embernek szövegértési problémája van?

A kérdező szépen leírta, hogy nincs segítsége. És nem ingyen munkát akart.

Azt is leírta, hogy az ajtó problémás, egy nő nem tudja levenni. Budapesten, a régi építésű házakban sok ilyen ajtó van, nagyon magas, súlyos, mert fából van. Nálam a mester nem tudta egyedül levenni!

És, számomra az is érthető, hogy két kép felrakása miatt, miért nem vásárol fúrógépet.

Nyilván az lenne a helyes válasz, hogy hol, milyen fórumon, vagy milyen hirdetések között érdemes keresni olyan embert, aki korrekt áron vállal ilyen, kisebbnek számító, vegyes típusú munkákat, amilyenek miatt nem érdemes külön-külön kihívni szakembereket.

Még valami: nagyon sok nőt ismerek, de olyant egyet sem, aki panel házban lakik és betonoz, vakol, csempét ragaszt, stb.

Azt nem állítom, hogy nem létezik ilyen, biztos, hogy van, de ritka, és nem irigylem, és így látatlanba is állítom, hogy nem szeretnék úgy kinézni, ahogy ő kinézhet!

Egy nő legyen nő, okos és talpraesett, de a nagyon nehéz fizikai munka nem való neki, mert nem egészséges, hogy ezt csinálja!

A villanyvezetékhez sem nyúljon, ha nem ért hozzá!

Nincs semmi gond azzal, ha keres egy mestert!

2017. júl. 17. 17:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Sárga oldalak.
2017. júl. 18. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!