Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A Black & Decker KR7532KA jó...

A Black & Decker KR7532KA jó vételnek számít?

Figyelt kérdés

Itt egész jó áron van szerintem:

[link]

A Black & Decker mennyire megbízható márka jelenleg? Otthonra kéne, az évi 2x barkácsnál azért gyakrabban használnám.

Esetleg valaki tudja, mi lehet a különbség a KR7532KA és a KR7532K között? (Az A betűn és az árán kívül :) )

Itt a másik:

[link]

Leírás alapján nekem ugyanolyannak tűnik (koffer, fém tokmány, fordulatszám, teljesítmény).

#Black & Decker #KR7532KA #KR7532K
2017. júl. 12. 09:46
 1/5 Fantom83 ***** válasza:

Jóval olcsóbban kapsz Bosch ütvefúrót,3 év garanciával!

Kb. 2001 óta használom,kopottak a tokmány pofák,kicsit recseg,morog forgás közben,megtört a kábel vége pár hónapja,a csatlakozót lecseréltem,de még mindig forog...

Csak ajánlani tudom ezt a márkát!

A helyedben ezt a típust venném:

PSB 530 RE (15.590Ft)

PSB 500 RE Easy (16.590Ft)

Ennél többet ne költs fúróra,ha csak évente kétszer használod,de abban biztos lehetsz,h a munkát kínlódás nélkül el fogod végezni vele. (feltéve ha jól meg van köszörülve a csigafúród)

2017. júl. 20. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Gyors tokmányost szeretnék, szóval most a

Bosch PSB 570 RE-vel szemezek. Találtam egy helyen 15k-ért.

2017. júl. 20. 16:31
 3/5 Fantom83 ***** válasza:

Ahol néztem,egyik képen gyors tokmánnyal van,a többi képen fogaskoszorús tokmány látszódik! xD

Győződj meg a gyártó oldalán,h milyen tokány van hozzá igazából!

A felsorolásban szereplő tartozékokkal most 19.590Ft .

Bosch PSB 570 RE ütvefúrógép tartozékai:

Dörzsbetét

Kiegészítő fogantyú

Műanyag koffer

Mélységütköző

4 részes csiszolólapkészlet

Olcsó de mégis jó fúrószár készletből a Thor márkát ajánlanám hozzá, kb. 2490Ft.

Remélem tudtam segíteni!

2017. júl. 21. 15:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2017. júl. 24. 08:45
 5/5 Fantom83 ***** válasza:
Ha vettél új fúrót,mindenképpen írd meg milyet,és azt,h milyen élőben,ill élesben tesztelve.
2017. júl. 25. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!