Szappantartó hulladékból?
Kettes, hát az aztán gyönyörű lett ott abban a fürdőszobában :D Meg azt takarítani is kéne néha, meg csak egyszer szúrod meg az ujjad a csücskével, és hajítod is a kukába. Nem mondom hogy nem lehet sörösdobozból szappantartót csinálni, de azért ez elég igénytelenre sikeredett. Nem beszélve arról a botkezű figuráról, amelyik a saját csuklója felé vág a szikével, a hideg rázott ahogy néztem. Minden pillanatban azt vártam, hogy mikor hasítja végig a saját kezét. Ez felért egy 8 napon túl gyógyuló sérülésre történő buzdítással.
Kérdező, a kínai 100 Ft-os szappantartó nem jó? Azt hulladékból gyártják, recycled PET-palackból meg Barby-babából. Meg némelyik úgy alapból is elég hulladék, az nem jó?
Egy gobóc fagylalt árából már egész normális szappantartókat lehet vásárolni.
Én inkább mást készítenék az otthon fellelhető hulladékokból. Az étkezés és a tisztákodás azért fokozott higiénés elvárásoknak kell, hogy megfeleljen.
"Egy gobóc fagylalt árából már egész normális szappantartókat lehet vásárolni."
99 forintos szappantartó: minimum 1000 forintért kell vásárolni, plusz kb. 1000 a szállítási díj. Így lesz az egy gombóc árából húsz gombóc ára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!