Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A mágneses szappantartómból...

Öregnéne kérdése:

A mágneses szappantartómból elveszett a kis fémkorong, amit a szappanba kell nyomni. Hol lehet ilyet kapni? Ne kelljen már az egészet lecserélni.

Figyelt kérdés

#szappan #mágneses szappantartó #fémkorong
2013. márc. 20. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Szaniter boltokban kéne megnézni mint a szatmáriban pl vagy esetleg a praktikerben talán van ilyen.

Én nem vagyok benne biztos hogy ilyet lehet kapni,bár a fene se tudja.

Ha nem lehet kapni akkor egy olyan ismerősével kellene beszélni aki fémmegmunkálással dolgozik,és csináltatni kell egyet.

De ha nagyon kell és nem tud kihez fordulni akkor egyet Én is letudok gyártani.

2013. márc. 20. 20:23
 2/5 TappancsMancs ***** válasza:
Szaniterboltokban kéne megnézni vagy ahol amúgy is kapható mágneses szappantartó. Ha alkatrészt nem kapsz menj be mindenféle obi, praktiker stb üzletekbe és nézz ki egy kis hasonló alkatrészt. A szappanba nyomható része az úgy is csak egy kis fémkupak szerű valami. Kis kerek lap peremmel. A lényeg hogy szép legyen, pl krómozott vagy rozsdamentes acélból. Szerintem tuti kapsz valami olyat ami szép fényes és kb olyan méretű.
2013. márc. 20. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Rozsdamentesből ilyet nem gyártanak mert azt nem fogja a mágnes,illetve csak nagyon picit.
2013. márc. 20. 20:47
 4/5 TappancsMancs ***** válasza:
Nem tudtam okés akkor krómozott valamit.
2013. márc. 20. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, egyelőre én magam fabrikáltam egy kis fém italos kupakból. Nem szép és nem is fogja olyan erősen a mágnes , de amíg le nem cserélem az egészet jó lesz. Végül is funkcionál. :) :)
2013. ápr. 9. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!