Kezdőoldal » Otthon » Kert » Lehet kukoricaszárból és...

Lehet kukoricaszárból és paprikaszárból, ill. egyéb kerti hulladékból olyan brikettet készíteni, amivel érdemes fűteni?

Figyelt kérdés

Az utcában mindenkinek nagy kertje van és szinte senki sem hasznosítja a zöldhulladékot... Abban gondolkodtam, hogy kéne egy aprítógép, de nem tudom, hogy ezek olyan finomra aprítják-e a szárakat, hogy abból brikettet lehessen nyomni.

Láttam egyszerű, házilag elkészíthető brikettáló gépeket, amiket meg is tudnék építeni, csak addig nem merek belevágni, amíg nem vagyok biztos abban, hogy a kukorica- és paprikaszárból érdemes-e briketteket nyomni...

2011. jún. 23. 11:10
 1/2 anonim ***** válasza:

mutatnál házilag elkészíthető brikettálógépet?

Azon van meglőve az egész, különben mindenki ezt csinálná...

2011. jún. 23. 12:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Google, Youtube.

Az autóemelőből eszkábáltak könnyen megépíthetők... Tény, hogy emberi erővel kell hajtani, meg lassú, de pont ráérek...:D

2011. jún. 24. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!