Két eltérő méretű csőt hogyan lehet összekapcsolni, vagy legalább vizmentesen összevezetni?
Itt egy fotó [link] .
Bár pont most a neten látom, hogy létezik csőszűkitő, meg kiegyenlitő gumigyűrű.
Akkor meg is oldottad. :)
Én a szűkítőre szavaznék, szerintem korrektebb megoldás.
vannak szűkitőidomok
mérd le a két csövet és menj be e gy szaniter boltba és az eladó ad neked ilyen idomot
Vgay akár a barkácsboltban kereshetsz te magad is a méretek alapján
Meg a gyökerek is belenőnek, ha nincs normálisan illesztve.
Nekünk a ház alatt volt eltömődve egy régi eternit cső, letolták a marót, és gyökerek is jöttek kifelé.
5#
A kérdező a csövekkel kapcsolatban kért információt, nem a magyar helyesírásról kíván értekezni...
Szűkítő idom a becses neve, ami simán illik a rendszerbe, csak kicsit le kell vágni hozzá a csőből az illesztéshez.
Sokkal tartósabb megoldás a kókányolásnál és 1-2 ezer forintos tétel.
Azt mondjuk nem teljesen értem ezen a részen miért van átmérő váltás, ha jól érzékelem csapadékvíz elvezetés. Ha kivitelező csinálta új építés esetén, akkor gyorsan korrigálja a hanyag munkáját!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!