Szerszámosláda méretében tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Párom névnapjára szeretnék egy szerszámos ládát venni h a szerszámjait egy helyre tudja tenni. Mekkora mértű legyen szerintetek?2017. márc. 21. 13:42
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy mekkorák a szerszámai.
Nekem a legnagyobb az a klasszikus keretes fémfűrész, ami már nem fér bele. Én is ajándékba kaptam a ládát, de erre nem gondoltak :-)
2/5 anonim válasza:
Te tudod a párodról, hogy hobbiszinten szerel-e minden hétvégén, vagy évente háromszor kerül elő a dolog, ha valami elromlik. Utóbbi esetben kalapács, vízpumpafogó szokott a legnagyobb darab lenni.
A ládáknál mindig kompromisszum kell a hordozhatóság és a méret között.
Nekünk van egy kis láda, amiben tényleg csak a legszükségesebb dolgok vannak gyors javításokhoz. Meg van egy nagy (kb. 10 kg nehéz), abba már sok minden van, de pl: nagy fűrész, csavarozógép stb. ez nem, azok külön vannak. Szóval itt tényleg az számít, hogy mire használja az illető.
3/5 anonim válasza:
A barátod ládában tartja a szerszámát?
4/5 anonim válasza:
Nekem a régi fém ládám van, napi szinten szerelek, elfér benne minden fontos. Ez 20x20x40-es méret.
5/5 A kérdező kommentje:
hobbi szinten szerel. barkácsol. kalapács, fogók... ezekhez gondoltam egyet. Csak olyan sok méretben lehet kapni őket.
2017. márc. 23. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!