Kampós akasztóhoz milyen tartót építsek (60-70 kg valós,150-200 kg túlbiztosított terheléshez)?
Mélygarázs kerékpár-tárolójában a helykihasználás optimalizálásához az ott tárolt rollereket szeretném az egyik falra felaggatni.
Kampókra akasztanám őket az első kereküknél fogva. A kampót viszont még nem jöttem rá, hogy mire lehetne akasztani.
A fal szélessége 160cm, kb. 6-7 roller kellene rajta, hogy elférjen. A kormányok összecsukhatók, a kormányrudak különböző szélességűek, így széltében a 6-7 roller el fog férni a 160 cm-en.
Milyen felfogatást ajánlanátok, ami el is bírná a minimum 6-7x 10kg-ot? (Túlbiztosítással inkább 150-200kg-ot.)
Én először gázcsőre gondoltam 2-3 gázcsőbilinccsel felfogatva, de ahogy böngészem a netet, úgy tűnik egyre gyengébb láncszemnek a felfogatás. Az egész gázcső alapú akasztó elvetendő vagy létezik nagy teherbírású csőbilincs is?
Csavarozott kampókon már a kerékpárok lógnak.
A rudas-kampós megoldásnak meglenne az az előnye, hogy nem fix a távolság 2 roller közt, hanem tologatható, mint pl. vállfák egy ruhásszekrényben. A rollerek kormányai ugyanis eltérő szélességűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!