ALDI-féle WorkZone akkus ütvefúró-csavarozóval van valakinek tapasztalata?
Sima akkus csavarozó van egy ugyanilyen gyártmány a családban, évek óta tökéletesen teszi a dolgát, jó minőség és 3 év garancia van rájuk.
Viszont az ütvefúrással kapcsolatban szkeptikus vagyok. Képes egy ilyen gép akkor nyomatékra, amivel a téglát, esetleg betont meg lehet fúrni?
Otthoni, hobbi felhasználásra kellene, alkalmanként találkozna csak téglafallal, akkor viszont örülnék, ha nem fossanna le két fúrás után.
Köszönöm a válaszokat!
Megvettem, egyelőre még csak sima csavarbehajtásra használtam, tökéletes! A héten megtámadom vele a téglát is, de elég masszív szerkezetnek tűnik.
(Mondjuk meglehetősen idióta megoldás, hogy nem lehet a kofferba berakni csak levett akkuval, de ez legyen a legnagyobb baja..)
Köszönöm! Én az aksijára lennék kíváncsi, hogy meddig bírja. Mert ezeknek az a gyenge pontja. Kb fél éve vettem egy multifunkciós szerszámot, és az aksija teljes fordulaton 20 perc alatt lemerül. Még jó hogy van kisebb fokozat is rajta, a legalacsonyabb fokozaton 1:40- 1.50 percenként kell tölteni.
Már harminc éve használok egy makita csavarozógépet, az egyik aksija csak néhány hónapot bírt ki, a másik 2 év múlva szállt el. Az óta egy kismotor akkumulátorával használom.
Akarok venni az Aldiban egy 3.6 voltos csavarozót is, és azért érdeklődök az akkumulátor iránt. Hogy időközben nem e csökken a feltöltött teljesítménye?
Sajnos erre nem tudok korrektül válaszolni, mert elég keveset használom. Néha egy képet felfúrok a falra, vagy összecsavarozok egy IKEA bútort... így elég sokáig bírja.
De egyébként szét lehet szedni, és sima ceruza akkuval helyettesíthető a gyári. Apám így oldotta meg, azóta tökéletesen működik a LIDL gépe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!