Otthoni használatra szeretnék a páromnak akkus fúró-csavarozót. Sok ilyen kisgéppel dolgozik a munkahelyén és a Makitát meg a Hitachit sokat emlegeti, hogy jók, ahhoz képest pedig a Bosch hamar kinyúlt (zöld kisgép ugyan). Szóval mit gondoltok?
Nekem eddig ezek a legszimpatikusabbak
Makitát is néztem, de az borzasztó drága, és nincs hozzá akku vagy töltő... Szóval olyan szeretnék, ami komplett, ha lehet 2 akkus. Mint mondtam otthoni használatra lesz. Kérdés még, mennyire hasznos a LED fény? Baj-e ha pl a B&D nél alacson a fordulatszám (530 a többi 1000en felüli).
Két aksis ez oké. DE Lítium aksisat vegyél, mert a NiCd semmit nem ér.
Legyen kétsebességes a gép, hogy csavarozni és fúrni is lehessen vele.
Nekem a B&D nem jött be. Irtó hamar tönkrement a motor szénkeféje és persze drágább a javítás, mint egy új gép.
A Hitachi és a Bosch nem rosszak. Ennél jobb a DeWalt.
A Makitához is van akku és töltő, de te lehet, hogy olyan csomagot néztél ahol nincs.
Metabo? Ilyet is emlegetett már, ez tud mindent, amit kell, jó vélemények vannak róla, akkut dícsérik.
nem tudom milyen árkategóriában keresgél .de nállam ez lenne a nyerö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!